|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki rozmiar xs, s, m, l
Witam,
mam do wymiany kilka rzeczy zawsze zaznaczam stan, ewentualne wady ciuszki wysyłam uprane i uprasowane mogę bez problemu na życzenie podać dokładne wymiary i zdjęcia jak ciuszek wygląda na mnie nie odmieniam się szukam torebek najlepiej dużych, butów, sweterków, fajnych bluzeczek, rajstop koronkowych i w kropki, pasków ale inne ładne rzeczy też mile widziane 1.2. spodnie house, mniej więcej sięgają przed kolano stan bdb rozmiar 28 3.4. spodnie do 2/3 uda stan bdb rozmiar 26 5.6.7. spodnie śliczne stan bdb rozmiar S (oddam za coś naprawde super) założone 2 razy; najlepiej wyglądają na dziewczynie ze zgrabnymi nogami..których ja niestety nie posiadam :P 8.9. bluzeczka reserved rozmiar L stan bdb założona raz na imprezę, fajnie wygląda ja nosze rozmiar bluzek S wiec polecam dziewczynom noszącym mniejsze rozmiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki rozmiar xs, s, m, l
Więcej:
1. Buty Graceland stan bdb rozmiar 40 (na 39 tez jest oki) 2. Balerinki stan bdb rozmiar myślę, że 39 3. Sukienka marynarska rozmiar uni stan bdb założona raz 4. Koszulka reporter rozmiar z metki sx, na s też ładnie wygląda stan db+ 5. Narzutka z krótkim rękawkiem George rozmiar 36 6.Sweterek szary z białym kołnierzykiem AX Paris rozmiar hmm myślę, że to L ja go miałam na sobie 2 razy jest śliczny tylko szeroki ![]() 7. Torebka przez ramie stan bdb 8. Złote legginsy niestety kolor nie chce wyjść na zdjęciu, złoty kolor materiału przewlekany złotymi błyszczącymi nitkami, wygląda jak drobny brokat New Look rozmiar M stan świetny 9. Bluzeczka czerwona z czaszką stan bdb rozmiar S (kolor trochę inny niż na zdjęciu, bardziej czerwony) stan bdb Edytowane przez gaddzinka Czas edycji: 2010-10-17 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za sukienke z kokarda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
no trudno, powodzenia w poszukiwaniach
![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1287302585 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1287302585
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.