|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Onde Vertige Armani,Spootlight Avon,Pure DKNY![]() Perfumy: Nowe 100 ml Onde Vertige Armani,Spootlight Avon (ubytek parę psiknięć),DKNY Pure (z 100 ml pozostała połowa).Wszystkie z perfumerii. Inne: Prawie cały balsam brązujący Avon 250 ml,mini tusz clinique czarny,żel do mycia twarzy clinique 3 kroki do skóry tłustej(z 30 ml pozostało ok.20 ml),. WISH :Addict Dior,Angel i Alien Mugler,Elle YSL,La Perla Nuit- to moje naj ale jestem łasa na zapachy-można proponować . Z kolorówki-cienie PUPA wypiekane a pożądane wręcz z kolekcji black&gold zima 2009/10.Meteoryty Pearl White-zadowoli mnie każda ilość bo chcę je wypróbować .Ale na inne też się nie pogniewam.Pudry sypkie ,podkład Mary Kay . Z pielęgnacji:Aquolina balsamy,kremy apteczne do naczynkowej cery. Dużo mnie interesuje,po prostu pytajcie.Na życzenie będą dodatkowe zdjęcia. Edytowane przez Katarzyna Pawlak Czas edycji: 2010-10-21 o 20:56 Powód: Uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GIO,Onde Vertige Armani-kto chce ?
Kasiu, zupełnie nie znam tego zapachu Armaniego, ale nie wykluczam że by mi się spodobał
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam.Mało kto zna ten zapach i stąd też nikłe zainteresowanie u mnie.A szkoda bo zapach piękny.To jest taka seria Armaniego 3 zapachów inspirowana krajami orientu.Ogólnie one wszystkie są z gat.orientalnych,mocnych ,słodkawych.Mają wysoką cenę w perfumerii,za 100 ml trzeba zapłacić 360 zł.A są napewno w Douglas.Poczytaj opinie,może to ci przybliży klimat.I jakby co to zapraszam .Mam jeszcze DKNY Pure 50 ml,ale muszę zamieścić jako dokładkę w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Interesowałby mnie tylko Soir de Lune,bo pozostałych nie znam ale to za mało za moją 50-tkę.
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Zapraszamy !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
żel do mycia twarzy clinique 3kroki do skóry tłustej(z 30 ml pozostało ok.20 ml)
DKNY Pure polowa ze 100ml moze cos u mnie?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Potrzebuję się wymienić,pilnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.