![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNY
Priorytetem dla mnie w tej chwili jest **Britney Spears Fantasy** (na spróbowanie)~~Kupione Maska do włosów oraz serum na końcówki bądź jedwab mam dłuuugą wish Listę więc lepiej kusić ![]() ![]() Dokładka!! 1)Podkład jasny Lumene odcień 100 dla mnie o wiele za jasny zużycie max 15%...~_kapryska_ http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=20953&next=1 2)Nowy Wczoraj kupiony Krem Nivea Matująco Nawilżający mam jeszcze kartonik i metalowe wieczko naderwane dla przetestowania http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=11099&next=1 3)Bioderma ABCDerm Krem na odparzenia działa jak sudokrem dobry na trądzik zużycie minimalne 4)Tusz Guerlain Le 2 de Guerlain zostało ok połowa z 8gram ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...sz-do-rzes.htm Pachnidła ![]() 5)Esprit Dynamic Life 22/30ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-23926-opis-Coty-Life-by-Esprit-Dynamic-Life-for-Her-EDT.htm 6) Lolita Lempicka 13/30ml ~wankaw http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-239-opis-Lolita-Lempicka-Lolita-Lempicka-EDP.htm 7)Elizabeth Arden 5th Avenue 30/125ml~Blueflower http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-186-opis-Elizabeth-Arden-5th-Avenue.htm 8)mgiełka Avon Miód i Cytryna zużycie 1/4 9)Odlewka CK Euphorii 25ml w Sephorowym atomizerku~ssue http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12226 &next=1 10) Estee Lauder Pleasures Exotic zostało 30/50ml zapach ładny Ciepły słodki a zarazem świeży lecz nie ozonowy bardzo podobny do podstawy tyle że słodszy ![]() 11)Odlewka Britney Spears Midnight Fantasy 22ml w szklanym atomizerku ![]() 12) Lagerfeld Sun Moon Stars 12/30ml Ładny ale zbrzydły mi się klimaty Eternity ![]() 13)Brązer Guerlain odcień 04 zużycie jakieś 20% jestem blondynką i takie odcienie do mnie nie pasują ![]() 14)Kompakt Rozświetlający Elizabeth Arden 17g użyty 3 razy zdjęcie dla chętnych posiadam kartonik ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-12-03 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: "."."."."."."."."."." Pach nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". ".".".
no to ja będę pierwsza, napisu "nie pisać" nie ma więc mam nadzieję, że nie naśmiecę, po lolitę przyszłam, znajdzie się coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "."."."."."."."."."." Pach nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". "."."
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23239431]no to ja będę pierwsza, napisu "nie pisać" nie ma więc mam nadzieję, że nie naśmiecę, po lolitę przyszłam, znajdzie się coś u mnie?
![]() Nie zaśmieciłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: "."."."."."."."."."." Pach nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". "."."
kurcze poza wątkiem mam same odlewki... i to nieduże...
a jakbym chciała lolitę i tusz za tommiego to byłoby za dużo? ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- dorzuciłabym, tylko nie wiem co Cię interesuje ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- a to, że się łuszczy to mi nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- nisiu napisz jakie zapachy Cię interesują to może coś wygrzebię i zrobię odlewkę, britney nie mam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "."."."."."."."."."Pa ch nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". "."."."
cos u mnie
Nowy Wczoraj kupiony Krem Nivea Matująco Nawilżający i ck? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "."."."."."."."."."." Pach nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". ".".".
coś u mnie za:6) Lolita Lempicka 13/30ml
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...mpicka-EDP.htm ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no to ja wracam po Lolitkę bo widzę, że jednak ją masz
![]() ![]()
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23239701]kurcze poza wątkiem mam same odlewki... i to nieduże...
a jakbym chciała lolitę i tusz za tommiego to byłoby za dużo? ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- dorzuciłabym, tylko nie wiem co Cię interesuje ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- a to, że się łuszczy to mi nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- nisiu napisz jakie zapachy Cię interesują to może coś wygrzebię i zrobię odlewkę, britney nie mam niestety ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "."."."."."."."."."Pa ch nidełka... i troszkę kosmetyków...".".".".".". "."."."
hmmm, mam kate moss malutka velvet hour, halle berry tez miniaturke, odlewek chyba nie moge robic bo nie wiem czy sie odkrecaja;d mam tez ck in2u, christine inspire, z orifilame- grace, avon wycofany zapach extraordinary
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- i zamiast ck wolalabym jednak Lolita Lempicka 13/30ml jesli oczywiscie bys cos znalazla u mnie ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1)Podkład jasny Lumene odcień 100 dla mnie o wiele za jasny zużycie max 15%.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
za perfumę niestety nic ;-( Ale wcześniej podobało Ci się u mnie: 7). ORYGINALNY, PŁYNNY JEDWAB DO WŁOSÓW CHI, 15 ML, NOWY 3). mgiełka do ciała AVON be kissable, ubytek max. 30% 6). żel intymny UNIMIL warming pleasure, użyty kilka razy. Higieniczny - z pompką;-) 9). Upiększający Krem Nawilżający Nivea , ubytek max. 50% może za lolitę lub odlewkę euphorii??
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no poszła poszła bo nie było Lolity to jej nie trzymałam, a nic innego nie znajdziesz?
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
z Twojej wish będę mieć w przyszłym tyg kate od kate moss, niestety tylko to bo lubimy strasznie różne klimaty zapachowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23253568]z Twojej wish będę mieć w przyszłym tyg kate od kate moss, niestety tylko to bo lubimy strasznie różne klimaty zapachowe ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
kochana i jak zdecydowałaś, jesteś jeszcze chętna na "Flower" za Elizabeth Arden...?
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- nie no właśnie mam chętne osoby ale zależałoby mi na wymiance perfum za perfum, dlatego tak Ci nie daję spokoju ;-) jestem bardzo chętna na Ardenkę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam o tym zapachu Lagerfelda i trochę zbyt ekstrawagancki dla mnie.
Lubię za to Euphorię CK więc może bym się na to skusiła...albo na E.Arden. Co mogłabyś mi dorzucić do odlewki Euphorii?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
z la perlą to może być problem, znam kilka osób na perfumowym, które mogą ją posiadać bo lubią takie słodkości (ja kiedyś miałam ale po jednym psiku poleciała w świat i to też na wizażu) ale nie zdobędę odlewki bo musiałabym ją odkupić, a to średnio mi pasuje, ja ze swojej kolekcji z zapachów świeżych zaproponować mogę odlewki miss dior cherie wersja l'eau, aqua di gioia, aa mandarine basilic, kenzo na bali i kenzo na madagaskarze. ze słodkich (w mojej opinii) mam hugo boss intense oraz signature od beckhama. reszta zapachów jakie posiadam to raczej mocny kaliber
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- właśnie mi się przypomniało, że z lżejszych zapachów leci do mnie jeszcze flaszka paco rabanne elle, od majki piszącej wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- nie no właśnie mam chętne osoby ale zależałoby mi na wymiance perfum za perfum, dlatego tak Ci nie daję spokoju ;-) jestem bardzo chętna na Ardenkę... ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23259643]z la perlą to może być problem, znam kilka osób na perfumowym, które mogą ją posiadać bo lubią takie słodkości (ja kiedyś miałam ale po jednym psiku poleciała w świat i to też na wizażu) ale nie zdobędę odlewki bo musiałabym ją odkupić, a to średnio mi pasuje, ja ze swojej kolekcji z zapachów świeżych zaproponować mogę odlewki miss dior cherie wersja l'eau, aqua di gioia, aa mandarine basilic, kenzo na bali i kenzo na madagaskarze. ze słodkich (w mojej opinii) mam hugo boss intense oraz signature od beckhama. reszta zapachów jakie posiadam to raczej mocny kaliber ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- właśnie mi się przypomniało, że z lżejszych zapachów leci do mnie jeszcze flaszka paco rabanne elle, od majki piszącej wyżej ![]() Odpisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ajj, nie wiem jak ja tego dokonałam, ale doczytałam, że tej odlewki euphorii jest 12 ml a nie 25ml
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
czyli rozumiem, że odlewkę kenzo amour mogę robić, tak?
i miałybyśmy ustaloną wymianę? tommy dreaming + odlewka kenzo amour = lolita + tusz pytam, bo mam tommiego wystawionego na allegro i muszę go usunąć jeśli mamy wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
JESTEM ONA
|
A , czyli za podkład tez szukasz zapachu.
![]() Takich otulaczy , to raczej nie posiadam, choc może Ardenbeauty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
proszę
![]() od dłoni zaczynając to: floslek, pierrene i manhatan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Próbki diora w kartoniku, zeschną się jeżeli są w formie żelu? W sumie to mogłabym oddać sweter za tusz i te próbki, jeżeli możesz dołożyć. Podać wymiary sweterku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A ja już zmarszczek na czole dostałam od myślenia, jaki kucyk?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.