![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wrześniowa akcja dziurkaczowa
Akcja zamknięta, zapraszam do październikowej - błyskawicznej.
Kompletne zamówienia zostały rozesłane, te z brakami czekają na dopakowanie i siup na pocztę ![]() ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-10-14 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowa akcja dziurkaczowa
Kochana a ile koszt wysylki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Daguś, wszystko zależy od wagi przesyłki :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zamówienia na dziurkacze i stempelki przyjmowane są do 19-stego. I ważna zmiana w kwesti składania zamówień - kilka nieprzespanych nocy mojego męża zaowocowały możliwością samodzielnego "wrzucania" zamówienia. Taki system ma znacznie usprawnić całą akcję, dzięki temu Wy same będziecie mogły kontrolować poprawność zamówień - zapraszam TUTAJ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
czy duzo brakuje do minimum, carrot?
widziałam, że są nowe wzory dziurkaczy tłocząco-wycinających 5 i 6 cm... wcześniej ich nie było, może się ktoś skusi... ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Agnessjo, tak dokładnie będę w stanie odpowiedzieć dopiero w niedzielę jak już wszystkie zamówienia będą przeliczone... Póki co widzę, że jeszcze trochę brakuje :/ Jednak już po poprzednich akcjach wiem, że jeszcze na ostatnią chwilę dziewczyny zamawiają, więc jestem dobrej myśli....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
dzięki za odpowiedź
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, już teraz wiem, że będą braki jeśli zamówię teraz. Standardowo więc zapytuję co robić? Czy czekać (ok. 2 tygodni) na uzupełnienie czy składać zamówienie mimo braków?
Na pewno brakuje gałązek, listków i motylków, spróbuję Wam podesłać co jest w brakach. Aha, pojawiły się nowości. Bardzo ciekawe zresztą - pierwsze to wytłaczająco-wycinające oraz jakiś wynalazek ![]() ![]() A tu macie jak w praniu wygląda używanie tego wynalazku: ![]() Ładny brzeżek, co?? ![]() Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-09-17 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kasia chyba Cię ukatrupię
![]() Jak ja już zamówiłam i kasę Ci wysłałam to Ty mi takie coś pokazujesz ![]() Rany po ile to jest ta nowość?!
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Asieńko
![]() ![]() Na razie konkretów nie mam. Póki co to powiedziano mi orientacyjnie, że zestaw ok. 60-kilku zł a kasetki wymienne ok. 25 zł, będę jeszcze męczyć o konkretne kwoty. Asia a jak się ustosunkowujesz do braków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
a gzie braki są zapisane bo nie zauważyłam? a już widzę ( dopisek) ja na szczęście nie mam listków motylków, a gałazki jakie?
Ja Cię i jeszcze tłoczące nowe brrr, ja zbankrutuję... ja chcę coś jeszcze, ale mąż mnie zabije... a masz może jakieś powiększenie tych tłoczących np. jak na kartce która pokazałaś, bo w dalprincie ich nie ma jeszcze na formularzu, mają stary - matko już naliczyłam 4 tłoczące które mi się widzą bardzo a potem będziemy się scrapkami wymieniać, bo to się nie da mieć wszystkiego. Ja to marzę o gałązce pine 3,2 czy 3,7 ach jo...
Mój wątek jest TU ![]() Zapraszam też na blogi ![]() Papierowe wariacje Asiola Digi-Asia Nalewki domowe Edytowane przez asia3city Czas edycji: 2010-09-17 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Asiu, jak mi młody teraz da, to wklepię na stronę. Po zalogowaniu patrzcie na 1,5 cm, 2,5 cm oraz narożnikowe. Reszta jest.
Śnieżynka w tłoczących jest tak sweet..... nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Zaśliniłam klawiaturę!
Jestem w stanie moje braki zamienić na dziurkacz z prowadnicą i dopłacić. Ale znowu tak mieszać... Pociągnijmy to zamówienie do 3 września to będę mogła sobie swobodnie kupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Aaaa masz inne wzorki do pokazania jak się prezentują na karteczce?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Letike, niestety, to wszystko czym dysponuję. Ale mega wypas i ja sama się zastanawiam, może mi ktoś urodzinowy prezent zrobi
![]() ![]() A Letike, Ty miałaś na myśli 3 październik, chiba, nie? ![]() Aaa, braki mi się udało na stronę wklepać, także zapraszam, zerknijcie sobie. Jest jeszcze jeden nowy wytłaczająco-wycinający z tych droższych ale już nie dam rady teraz tego wkleić. Nie przyuważyłam go wcześniej ale wzór jakiś kwiotkowy ![]() Idę trochę powietrza z młodziakiem powdychać, wreszcie przestało padać i słońce wyszło, u Was też? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Tak, tak październik! Ja jeszcze w sierpniu żyję:P
Ten dziurkacz jest cudny. I samo to, że wymienne kasetki są jest bardzo kuszące ![]() U mnie dziś cały dzionek było ładnie pomijając burzyczkę ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Na razie taka pi razy... Na dniach się dowiem już bankowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja mogę odpuścić z czekaniem na narożnikowego zaokrąglacza (19) jeśli go w danej chwili nie będzie, ale jak inne wizazanki będą czekać na swoje to się dostosuję
a fiskars też zaczął robić ciekawe brzegowe z narożnikowymi jak MS, nawiasem pisząc ![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aa co do czekania - prawda jest taka, że mogłoby się okazać, że przez nie zmniejszy się ilość zamówionych dziurkaczy a więc minimum zamówienia nie zostanie osiągnięte. Tak sobie myślę, że jak przeciągniemy tę akcję, to następna dopiero po nowym roku, bo chyba bez sensu przed świętami jeszcze jak wszyscy skubiemy kasę na prezenty, nie? Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-09-17 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czyli co Kasiu??
Akcje wydłuzamy... ![]() A minimum zamówieniowe chociaż juz jest?? ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ewciu, tak wpadłam właśnie ogłosić, że akcję przedłużamy. I z tym minimum jest tak: jeśli miałabym teraz zamawiać, to braki drastycznie zmniejszą zamówienie i nie będzie minimum
![]() Wiem, że część z Was będzie niezadowolona ale niestety nigdy nie uda mi się wszystkich zadowolić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mi to tam obojetne, a moze teraz bedę miałą jeszcze jakiś przypływ gotówki i cos dorzucę?? co prawda pieniążki juz wpłaciłąm, ale zawsze można jeszcze cos dorzucić
![]() Bo Kasiu ja najchętniej wzięłabym wszystko, tylko skąd kasę brać ![]() A co z Candy na blogu?? Też zostaje przedłużone??
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
a ja jestem zadowolona ze akcja jest przedłużona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Leemonqa, aż się boje o wymiary Twojej paczki
![]() Ewciu, losowanie candy z poślizgiem się odbędzie w dniu jutrzejszym. Nasza kochana "maszynka losująca" padła dosłownie w momencie. Teraz słodko śpi i zbiera siły do jutrzejszego uszczęsliwiania niewiast ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To ja sie grzecznie do niej uśmiecham, zeby padło n mnie
![]() Przekażesz jej ?? ![]() ![]() (to się nazywa przekupstwo)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
JEMU Ewciu, jemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
NA pewno...
![]() Wiem, ze jemu,ale chodziło o "tą" maszynę losującą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
no właśnie, wydłużony termin to same komplikacje... i dłuższe wodzenie na pokuszenie
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja już kombinuję, na czym by tu oszczędzić, zeby do zamówienia coś dorzucić
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Super to ja też domówić chcę, nowości
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Asiu a tobie jeszcze nie mało??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.