|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pytanie do stylisty
Witam, jestem dość wysokim facetem (1,88 cm wzrostu) o silnej ale smukłej posturze. Mam jeden problem - jestem szeroki w klatce (mniej więcej 100 - 104 cm, w najszerszym miejscu) a mam płaski, smukły brzuch (mniej więcej 85 - 90 cm w pasie). Większość koszulek, swetrów po jakimś czasie rozciąga się, przez co dolna część (z przodu i z tyłu) odstaje od sylwetki.
Coś takiego jak na obrazku: http://img560.imageshack.us/img560/385/24335108.png Przy spodniach jeansowych fatalnie to wygląda, a w bojówkach (gdzie są już zachowane proporcje) wyglądam na dwa razy większego, niż jestem. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Co z tym zrobić, klatki raczej nie zmniejszę. ![]() Mam po prostu taki układ, ewentualnie mogę spalić kilka cm tkanki, ale to wiele nie zmieni. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: pytanie do stylisty
Cwicz skosne miesnie brzucha. Poza tym duza klatka to zaleta, nie wada. Jak na oko wymiary masz normalne... MARUDZISZ
![]() Pokaz zdjecia!
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.