|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ginekolog? jesli tak to jaki w lublinie?
słuchajcie nigdy nie byłam u ginekologa... ale chyba czas ie przełamać, tymbardziej że od jakiś 3-4 tyg. mam pewien problem.
W okolicach pochwy, bliżej pachwiny wyczuwam zgrubienie pod skórą. Na samaym poczatku pomyślałam że to jest jakaś krosta i ją próbowałam wycisnąć, poszła z niej jakby ropa z krwią, ale tylko troszeczkę bo jak zobaczyłam że bardzo cięzko idzie to dałam sobie spokój.... I tak od tego czasu ciągle pod skóra wyczuwam jakąś kulkę, nie boli mnie to raczej, ewentualnie przy mocnym naciskaniu, ale boję się żeby nie było to coś poważnego ![]() myslicie że powinnam z tym pójśc do lekarza? Nie wiem za bardzo czy wybrać kogoś prywatnie czy może nfz? nie mam zbytnio kasy, jetsem studentką na utrzymaniu rodziców, może moglibyście polecić mi kogoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ginekolog? jesli tak to jaki w lublinie?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
posmaruj ta "kulke" mascia ichtiolową jeśli masz tam rope ta masc ci pomorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Polecam doktor Gulanowską- Gędek, przyjmuje w Lublinie w prywatnej przychodni na LSMie, na pewno znajdziesz w Internecie
![]() Chodzę do niej już ponad 2 lata, pierwszy raz też byłam właśnie u niej. I jestem bardzo zadowolona, pani doktor profesjonalna, dyskretna, bardzo delikatna, przemiła i sympatyczna. Teraz bardziej denerwuję się przed wizytą u dentysty niż u ginekologa, bo u niej jest naprawdę sympatycznie, da się pogadać i poplotkować zamiast się stresować. No i bardzo, naprawdę BARDZO dobrze i cierpliwie wszystko tłumaczy. Można o wszystko zapytać, nigdy nie wyjdziesz niedoinformowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no własnie wczoraj przy kapieli wykryłam drugiego guzka, po drugiej stronie, i trochę mniejszego
![]() stary smarowałam już róznymi maściami: ichtolową, oxykortem, czymś od tradziku i niestety nie znika... nie podchodzi do góry też żadna ropa jak to bywa przy różnych krostkach, żeby można było wycisnąć. Wybiorę się na pewno już postanowione, tylko musze poszukać kogoś odpowiedniego... Dziękuje że mnie troszkę uspokoiłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.