|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
eurosieroctwo?
Drogie wizazanki! Jestem studentka i pisze prace magisterska na temat eurosieroctwa, moze moglybyscie pomoc?? moze Wasz wyjazd za granice jest skutkiem wczesniejszego wyjazdu rodzicow? pisze o dzieciach, mlodziezy zostawionej przez obydwojga rodzicow, o blaskach i cieniach takiej sytuacji... moze ktoras z Was wie o czym mowie ... podaje maila frankee@vp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: eurosieroctwo?
już nic tu nie mozna napisac bo czepiacie się każdego słowa jak świadkowie jehowy
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tez sie dziwie ze piszesz otwarcie na forum o sprawach ktore podchodza pod paragraf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
bardzo straszne jesteście
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co ty piszesz ![]() ![]() Czego oczekiwala? Pewno kontaktu od osob ktorych problem bezposrednio dotyczy i na ktorych moze przeprowadzic badania/ankiety. Cos niewiele wiesz na temat prac magisterskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
sama pisze swoja prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
okropne jestescie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiem, że nie należy wyciągać treści z innych wątków, ale... natknęłam się na inny Twój post na forum, w którym też się chwaliłaś, że zajmujesz się pisaniem prac i oferowałaś pomoc. Czyli jaka jest w końcu prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- frankee nie przejmują się emancypatką bo ona nie doczytała treści twojego posta. Ty piszesz o obojgu rodziców którzy zostawili dziecko/dzieci same a takiego watku to tu chyba nie było jeszcze...
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie zwracam uwagi co ona pisze ... a co do mojej pracy to wlasnie mam troche wiekszy problem bo zazwyczaj tylko jeden z rodzicow pracuja za granica, widzialam takie ankiety w necie ale jeszcze zadnej nie umieszczalam. ja mam wywiad tyle ze z pytaniami zamknietymi, wiec bardziej to ankiete wlasnie przypomina, wiecie jak umiescic to w necie? pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
oj no już się czepiacie...
sprawa to taka ze faktycznie bede pisała maturalna prace za rok ;-) i tak naprawde nie mam zielonego pojęcia co to jest praca magisterska;-| jeśli wygląda tak jak maturalna to ja dziękuje bardzo. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22647730] Wiem, że nie należy wyciągać treści z innych wątków, ale... natknęłam się na inny Twój post na forum, w którym też się chwaliłaś, że zajmujesz się pisaniem prac i oferowałaś pomoc. Czyli jaka jest w końcu prawda?[/QUOTE] oj no podirytowana pisałam bo ludzie szukaja w necie nie wiadomo czego z lenistwa więc tez do jaj napisalam Tak na marginesie to ja nikogo brudów nie wyciągam na forum więc prosze o szacunek.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-14 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;22651452]Nie wyciągam brudów
![]() Nie jest nielegalne ani nie jest legalne natomiast niemoralne to jest napewno ![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napewno przyjmiesz to z usmiechem - sloneczko ![]() Frankee - tu bedzie ci ciezko znalesc osoby do badan. Widzisz ze odzew jest maly, wiec nawet jak ankiete wstawisz to malo kto ja przeczyta i wypelni. Zreszta mam wrazenie ze to dosc wstydliwy temat. A probowalas na stronach emigracyjnych typu Londynek itp? Moze tam sie uda ![]() ![]() Moja byla znajoma zostawila 3 corki w Polsce i tu zarabiala aby je utrzymac. Dzieci byly z jej mama, byla rozwiedziona. Niestety nie ma juz z nia kontaktu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zal.pl Ogólnie coś na zasadzie jak działają dzieci... sama sobie z problemem nie potrafie poradzić to ide naskarzyć mamie albo nauczycielce.... i sama jesteś trolem bo na żartach sie nie znasz. Przecież napisałam, że podirytowana byłam tym i tak pisałam bo mysłałam, że autorka szuka jelenia który za nią zrobi prace... a jakby okazało się że rzeczywiście szuka to podesłałabym również swoja maturalną ehh Nawet widzialam, że na meila jakas niewiasta mi napisała zapytanie o oferte pisania jakiejś tam pracy Buhahahahaha więc podirytowana <wnerw> odpisałam!!! ;-| oj widze, że ja chciałam jaja zrobić a teraz ktoś robie sobi jaja ze mnie <wnerw> szkoda słów na ten watek
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-14 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaja to sobie porób z koleżnakami.... z przedszkola chyba....
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
oj no już się nie bulwersujcie, juz nie będe głupio pisać... Przepraszam.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emancypantka Czas edycji: 2010-10-14 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.