| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-10-16, 22:06 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Różany ogród 
				 | Pomóżcie szukać !!

Mam nadzieję że nie ma spamu  Zaginęła sunia dogoterapeutka Nikoli Dnia 11.10.2010 o godzinie 6 rano zerwała się ze smyczy i uciekła z psem. Ma cieczkę. zerwała blaszkę z numerkiem i adresem. do tej pory tzn godziny 22:05 jej nie znaleźliśmy. wszystkie osoby, którę akę widziały prosimy o kontakt. czeka nagroda.Na sunię czeka Nikola!! blog Nikoli --- http://nikolka.blox.pl/ 
				__________________ "Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  2010-10-16, 22:15 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Pomóżcie szukać !!

Cytat: 

__________________ Pani inżynier    [*] B.  "Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"... | |
|     |   | 
|  2010-10-17, 09:57 | #3 | 
				 | 

Z bloga/dokumentów na nim wynika, że dziewczynka mieszka w Sosnowcu.. Ale niczego więcej o psie i ucieczce nie znalazłam.

__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     |   | 
|  2010-10-17, 10:04 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: kraina uśmiechu i dobrego humoru :-D 
				 | 

Jak nazywał sie i wyglądał pies? Rasa? Jakieś szczegóły? Jak zamierzasz go odnaleść kiedy nie zamieścilas szczegółów?

| 
|     |   | 
|  2010-10-17, 10:12 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

To chyba ten czarny pies ze zdjec na blogu http://nikolka.blox.pl/html Plakaty ze zdjeciem, ogloszenia gdzie sie da, wizyty w schroniskach, tyle na razie przyszlo mi do glowy. Pies wabi sie Aka (jezeli to ten ze zdjec). Edytowane przez Hvid Czas edycji: 2010-10-17 o 10:27 | 
|     |   | 
|  2010-10-17, 10:42 | #6 | 
				 | 

Tak, zapewne ten. Na moje oko to nowofunland..  Autorko wątku, chcemy oczywiście pomóc, ale dobrze by było, żebyś zedytowała swój pierwszy post i dodała tam trochę informacji. 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     |   | 
|  2010-10-17, 12:08 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: kraina uśmiechu i dobrego humoru :-D 
				 | 

Też pomyślałam że to ten czarny nowofunland - powinien być łatwy do znalezienia  - duży charakterystyczny pies.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.