|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
trwałę szminki????
Wracam do Was znowu z dręczącym mnie od dawna pytaniem.
Otóz mam straszną tendencję do zżerania szminek. Nic nie pomagają sposoby typu podkład, puder, szminka, chusteczka, puder, oblizanie warg, szminka. Zżeram i już [img]icons/icon22.gif[/img] Używam różnych pomadek, raczej tańszych, ale nawet te droższe nie utrzymują się długo. Jednym słowem [img]icons/1dupa.gif[/img] Polećcie mi błagam, coś co mi się utrzyma dłużej niż dwie-trzy godziny od nałożenia [img]icons/1pomocy.gif[/img] Może powinnam zainwestować w górną półkę? Jak się utrzymują szminki u podczas wesel u panien młodych, ktore nie poprawiają makijażu to juz dla mnie w ogóle zagadka na miarę Nobla [img]icons/icon24.gif[/img] Wizażanki, ratujcie na miłość boską. Z góry Wam dziekuję za pomoc [img]icons/icon38.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: trwałę szminki????
Ja polecam pomadki Payot. W sklepach sa drogie ok. 100zl, ale mialam okazje kupic taniej [img]icons/icon7.gif[/img]
Najczesciej (umiarkowane picie i jedzenie) nakladam pomadke ok. 7 rano i nie musze poprawiac do lunchu. Ostatnio kupilam czerwona i brazowa (niestety zabyt ciemna dla mnie buuu) i wszystkie kolezanki z pracy dopytuja sie co to za cudo , ze tak dlugo sie ustekl trzyma. Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: trwałę szminki????
Ach te pomadki! Gorąco polecam pomadki silikonowe Diora, sa dostępne w wielu ciekawych kolorach, nie rozmazują się,bardzo trwałe. Nie jest to duży wydatek ok. 120 zł. Pozdrawiam pa
bociek napisał(a): > Wracam do Was znowu z dręczącym mnie od dawna pytaniem. > Otóz mam straszną tendencję do zżerania szminek. Nic nie pomagają sposoby typu podkład, puder, szminka, chusteczka, puder, oblizanie warg, szminka. Zżeram i już [img]icons/icon22.gif[/img] > Używam różnych pomadek, raczej tańszych, ale nawet te droższe nie utrzymują się długo. Jednym słowem [img]icons/1dupa.gif[/img] > Polećcie mi błagam, coś co mi się utrzyma dłużej niż dwie-trzy godziny od nałożenia [img]icons/1pomocy.gif[/img] Może powinnam zainwestować w górną półkę? > Jak się utrzymują szminki u podczas wesel u panien młodych, ktore nie poprawiają makijażu to juz dla mnie w ogóle zagadka na miarę Nobla [img]icons/icon24.gif[/img] > Wizażanki, ratujcie na miłość boską. > > Z góry Wam dziekuję za pomoc [img]icons/icon38.gif[/img] bociek napisał(a): > Wracam do Was znowu z dręczącym mnie od dawna pytaniem. > Otóz mam straszną tendencję do zżerania szminek. Nic nie pomagają sposoby typu podkład, puder, szminka, chusteczka, puder, oblizanie warg, szminka. Zżeram i już [img]icons/icon22.gif[/img] > Używam różnych pomadek, raczej tańszych, ale nawet te droższe nie utrzymują się długo. Jednym słowem [img]icons/1dupa.gif[/img] > Polećcie mi błagam, coś co mi się utrzyma dłużej niż dwie-trzy godziny od nałożenia [img]icons/1pomocy.gif[/img] Może powinnam zainwestować w górną półkę? > Jak się utrzymują szminki u podczas wesel u panien młodych, ktore nie poprawiają makijażu to juz dla mnie w ogóle zagadka na miarę Nobla [img]icons/icon24.gif[/img] > Wizażanki, ratujcie na miłość boską. > > Z góry Wam dziekuję za pomoc [img]icons/icon38.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.