|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Szukam kufra,Flakoników po perfumach;)
NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Jak w tytule. -Szukam kufra-metalowy,rozkładany.- ![]() - Oraz pustych flakoników po perfumach - ![]() W moim wymiankowym wątku niewiele ale poszukam poza nim ![]() Proszę,piszcie tylko czego szukacie-ubrania,zapachy,ubranka dla dzieci,zabawki dla niemowląt... Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-11-05 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam kufra,Flakoników po perfumach;)
ja mam kilka flakoników i oddam gratis,jedynie za koszta przesyłki
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Znalazłam Armani Diamonds,Cacharel Promesse,Narciso Rodrigues For Her,Lancome Hypnose,miałam jeszcze gdzieś Addicta tylko muszę zapytać męża czy przypadkiem nie wyrzucił,bo zawsze tak robiliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może po męskich też chcesz?o ile pamiętam to chanel allure sport synuś ma końcówkę,a one million jeszcze ma,także podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Nie bardzo wiem, gdzie mam pisać
![]() A jakie to maski/odżywki? ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Hm, a co chciałabyś w zamian? I ile mogłabyś mi poodlewać? Ja szukam masek do włosów zniszczonych, wymagających prostowania, silnie regenerujących ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Wybacz, że tak się dopytuję, ale czy mogłabyś mi podać dokładne nazwy tych masek? I ile której byś mi odlała? W zamian chciałabyś te 3 flaszki?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.