|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam kombinezonu letniego,zegarka i inne... zaglądajcie!!!
Witam jestem tu pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość
![]() ![]() 1.sukienka Atmosphere rozm.40 2.żakiet Baoer rozm.L.Przy rękawach i na kołnierzu futerko i ozdobna koronka.Zapinana na jeden guzik.Na kołnierzu ozdoba z koralików. 3.spodnie rurki rozm.27 4.zegarek męski firmy Philip Persio QUARTZ -za zegarek damski nie musi byc firmowy!! 5. bluzka rozm. s/m z ozdobnymi sprzączkami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam kombinezonu letniego,zegarka i inne... zaglądajcie!!!
DOKŁADKA::
1.Baleriny srebrne z kokarda rozm 41.Założone tylko raz. 2.botki brąz rozm.40 3.kozaki czarne rozm.40.wiązane z tyłu.Nie były używane bo sa mi za szczupłe w łydce. 4.kozaki jesienne czerwone z ozdobnymi łańcuszkami z tyłu z cekinkami.Niestety kilku ceninków brakuje(jak pokazałam na zdjęciu)rozm.40 5.bluzeczka w panterkę rozm.s.Regulowane ramiączka, ozdobna koronka. 6.bluzka w panterke zapinana z przodu na haftki(podobna do gorsetu)rozm.38 7.bluzka sportowa rozm.38 dopasowuje sie do ciła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam kombinezonu letniego,zegarka i inne... zaglądajcie!!!
cos za meski zegarek??
dzaila? mocno zniszczony?? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1288644990 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.