|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zakupy na Walgreens.com L'oreal Covergirl
Hej dziewczyny
![]() Po pierwsze nie bijcie, ale nie znalazłam istniejącego wątku o tym sklepie, więc postanowiłam otworzyć nowy. http://www.walgreens.com/store/c/bea...2-tier2general Dlaczego akurat ten sklep? ten sklep jest oficjalnym dystrybutorem kosmetyków firmy L'oreal i link do tego sklepu jest umieszczony na stronie L'oreal.com Sklep oferuje wysyłkę do Polski produktów, które nie są "Shipping restricted" Wysyłka do Polski policzona jest w zależności od wagi do ok 4,5kg koszt wynosi 12$ z tego co pamiętam shipping rates W sklepie można zakupić wszelkie produkty L'oreal w amerykańskich wersjach, ktore nie są dostępne na rynku Europejskim oraz inne amerykańskie produkty firm: Almay Burt's Bees Conair Coty Covergirl L'Oreal Maybelline Neutrogena Nivea Olay Palmer's Revlon Rimmel Sally Hansen Wet n Wild Walgreens mnie osobiscie zainteresował ten blyszczyk jeszcze gwoli scislosci dodam, ze ja nie organizuje zamowienia(bo nie jestem zielona) Tylko szukam chetnych do zamówienia no i organizatorek ![]() no i moze jeszcze jeden filmik ![]()
CUZ EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYBODY LIVES ! Edytowane przez natalalala Czas edycji: 2010-10-19 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Walgreens.com L'oreal Covergirl
A ja tam widze coś takiego
![]() Q: Where do you ship? A: We ship to all 50 United States as well as the following American territories: Puerto Rico, the Virgin Islands, Guam, American Samoa and the Northern Mariana Islands. You will be notified at checkout if a product in your order cannot be shipped to your selected location due to shipping restrictions.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.walgreens.com/topic/help/...ptionsandRates
CUZ EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYBODY LIVES ! Edytowane przez natalalala Czas edycji: 2010-10-19 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to zebym się czepiała, mnie Cover Girl kusi od dawna ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
obawiam się, że masz racje
![]() napisałam do nich, zobaczymy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to czekamy na odpowiedź
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no i nie wysylaja
![]() nie rozumiem czemu zadne te sklepy nie wysylaja do Europy ![]() pozostaje juz tylko ebay z nadzieja, ze trafi sie na oryginaly ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.