|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Głownie dior "5", ysl, guerlain, el
NIEAKTUALNE
Witam, w moim ostatnim już wątku wymiankowym. Do oddania mam kosmetyki z górnej półki. Preferuję wymianę kosmetyków o podobnej wartości i stopniu zużycia, a jeśli się różnią, to wymagam pokrycia różnicy. Wymienię się głównie na: Cienie prasowane MAC i wszelkie kosmetyki MAC-a ewentualnie na: - Cienie "4"Chanela - ale tylko wersje amerykańskie - seria Genifique Lancome Perfumy: Hypnotic Posion Diora, Elixir lub Eau des Merveilles Hermesa, Ange ou Demon Givenchy, She Wood Dsqared, Womanity Mugler, Play Intense Givenchy. Można tez kusić innymi "wysokopółkowcami". Zaznaczam, że wymienię poniższe kosmetyki, TYLKO i wyłącznie na kolorówkę wysokopółkową: NIE INTERESUJĄ mnie Avony, L'oreale i temu podobne. Zastrzegam sobie, że czasami kosmetyki mogą zniknąć, gdyż zbędę je poza wątkiem. fioletowym - zaznaczam dostępne szarym - zaznaczam wymienione YSL Effet Faux Cils - mascara z wymianki w kolorze KHAKI, mokra, świeża Dior "5" nr 409 Tropical Light - zużycie jak na zdjęciu, kod 7M02 CK Eternity- balsam do ciała 200 ml, użyty kilka razy zaledwie Estee Lauder Double Wear Light nr. 2.0 - nowy użyty tylko 3 razy - kod DB9 Guerlain Parure Aqua nr 03 - ubytek ok. 3%. podkład kupowałam 2 miesiące temu - kod 0P02 Dior "5" - Pink May nr 909 - stan zużycia na zdjęciu, kod 8N01 Dior "5" Purple Crystal nr 169 - zużycie - minimalne, ok 1% YSL, EFC Noir Radical - nowa, czarna mascara użyta zaledwie parę razy Dior -Addict High Shine nr 624 Brun Demesure - szminka użyta parę razy --->Pola Dior "5" Sky Glow nr 009 - nowe tylko testowane Guerlain - Parure Extreme nr 03 - pozostało jakieś połowę opakowania, fluid kupiony w tym roku Chanel - Joues Contraste, nr 60 Rose Tempation - róż, użyty zaledwie parę razy, z kolekcji jesiennej 2010
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-10-22 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głownie dior "5", ysl, guerlain, el
ja oczywiscie po 5tki
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22612491]Ladne te Diorkowe dwojeczki.[/QUOTE]
Chciałaś je Jamesku? ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Jak będziesz miała coś z mojej wish listy, to chętnie oddam któreś piątki ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Nic nie widzę dla siebie niestety ![]()
![]() |
#7 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22613283]Kiedys nad nimi myslalam. Ale ja duzo ogolnie mysle
![]() btw: Misty Mauve sie dorobilam ![]() Misty Mauve mnie rozczarowały ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() btw: bylam ostatnio w MACu i macalam cienie. Jest ogromna roznica w jakosci poszczegolnych cieni. Zdziwilo mnie to bardzo. Testowalam turkus na dloni i byl piekny, kolor soczysty i rozmazal sie na rece elegancko. Potem maznelam granat i byl do bani. Normalnie cien jakosciowo jak za 99 groszy ![]() btw 2: czy doczekam sie az wydasz do kramiku Night Butterfly albo Kokietke? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22613768]A bo Toba MAC zawladnal. Ja na Diora nie narzekam
![]() btw: bylam ostatnio w MACu i macalam cienie. Jest ogromna roznica w jakosci poszczegolnych cieni. Zdziwilo mnie to bardzo. Testowalam turkus na dloni i byl piekny, kolor soczysty i rozmazal sie na rece elegancko. Potem maznelam granat i byl do bani. Normalnie cien jakosciowo jak za 99 groszy ![]() btw 2: czy doczekam sie az wydasz do kramiku Night Butterfly albo Kokietke? ![]() James, może to zależy od wykończenia cieni MAC? Ja np. nie lubie Lustre. Ale te co mam, bardzo ładne się cieniują i nakładają. Klasycznych Diorków nie wydaję póki co. Same Iridescenty ![]() Ale nie mówię nigdy, bo nie wiadomo, co mi strzeli do łba za czas jakiś ![]()
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22614706]A dwojki czemu oddajesz?[/QUOTE]
Bo to powielanie Twilightów w sumie ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Dior "5" Elegante nr 553 ? Zajrzyj do obu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
MAC-ów wszelakich szukam ...
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdiesz cos za Addict High Shine nr 624 Brun Demesure??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
za korektor maca, pasuje?
![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-10-12 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Corii jeszcze myślę intensywnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Juz nieaktualne
![]()
![]() |
#20 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
up
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
witaj, czy znajdziesz cos u mnie za Chanel - Joues Contraste, nr 60 Rose Tempation, podklad guerlain parure exrteme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko wpadlam sie przywitac i zapytac czy doszla przesylka, bo do mnie doszla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A niestety, nic z wisha nie masz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.