|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dieta!
UWAGA! ODCHUDŹCIE SIĘ RAZEM ZE MNĄ!
![]() Dieta pt.: "Szczupła do lata" Zaczynamy : dzisiaj (1 maj) Kończymy: 1 lipiec Na życzenie wydłużyłam ![]() Dzisiaj: 1. Napisz ile ważysz przez kuracją. 2.Przygotuj się psychicznie do zmiany. ![]() Złote zasady naszej kuracji : 1.NIE JEMY SŁODYCZY!! 2. NIE JEMY FAST FOODÓW. 3. CODZIENNIE ĆWICZYMY. Rano biegamy lub ćwiczymy, jemy śniadanie, potem owoc, obiad i lekka kolacja (jakiś jogurt itp.) ZACZYNAMY! I dzielmy się swoimi wrażeniami. Bo nie jedzenie słodyczy jest niełatwe :< Edytowane przez tofino Czas edycji: 2011-05-01 o 18:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta!
A czego tylko 20 dni ?? Lato się zaczyna pod koniec czerwca
|
|
|
|
|
#3 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie dlaczego 20 ? Może chociaż do wakacji, czyli ok 50 dni?
|
|
|
#5 |
|
amor vincit omnia
|
1 lipiec to już początek wakacji i będziemy miały równe 2 miesiące na pracę nad sobą. co wy na tę datę?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mi pasuje
|
|
|
#7 |
|
amor vincit omnia
|
każdy ćwiczy kiedy chce- pora dnia to kwestia indywidualna
![]() w takim razie niech każdy napisze: wzrost/ waga obecna/ waga do której dążymy |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
wzrost - 166
waga obecna-63 (było 62 ale te święta cel- 57
|
|
|
#9 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie 170zm
67kg (schudłam już 4 kg) dążę do 62 kg jakie ćwiczenia wykonujecie?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam 4 kg za sobą
Czas się porządnie wziąć za siebie Ja ćwiczę 8 min legs, 8 min abs, skręty, hula hop, skakanka, ćwiczenia na boczki, rowerek, teraz mam zamiar zacząć jakiś program ćwiczeń
- 216/400 min abs - 120/200 min legs - 870/1200 min ogólnie ćwiczeń Alexz Johnson - Skips Edytowane przez nefrey Czas edycji: 2011-05-01 o 17:23 |
|
|
|
|
#11 |
|
amor vincit omnia
|
ja te 4 kg schudłam steperując i ograniczając słodkie, fast foody itd. teraz przerzuciłam się na rower stacjonarny. dziś zamówiłam (zbierałam się do tego od dobrego miesiąca) też sobie hula-hop
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
No ja w sumie jem co chce, fakt, tez ograniczam fast foody i słodycze do minimum ale raz na tyg coś wpadnie
Co prawda roweru stacjonarnego nie posiadam, ale teraz coraz ładniejsza pogoda, także wezmę się za zwykły
|
|
|
#13 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie tak samo- chcę pozbyć się tłuszczyki z brzuszka i ud, chcę trochę wysmuklić i ujędrnić te partie ciała... zawsze miałam z nimi problem, ale wreszcie mam trochę samozaparcia.
zobaczymy jak to będzie... najważniejsze, by osoby z podobnymi problemami się wspierały! Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-05-01 o 17:39 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Nefrey a od kiedy się odchudzasz??
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Dołączam do was!
Muszę zgubić 4 kg. Zaczynam jutro dietę 1000kcal, będę również ćwiczyć, tańczyć, biegać... |
|
|
|
|
#16 |
|
amor vincit omnia
|
sylwia- ile masz wzrostu i ile ważysz?
ja nie stosuję żadnej konkretnej diety... po prostu ograniczam spożywanie smażonych potraw, jedzenie białego pieczywa, słodyczy i fast foodów... wiadomo, czasem zjem coś niezdrowego, ale rzadko
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
ach tak, zapomniałam mierzę 174 cm, a wagi wolałabym nie pisać, ponieważ już były dyskusje na temat, że nie powinnam się odchudzać.... Agencja kazała mi schudnąć. Jestem początkującą modelką. (anorektyczką nie zostanę, nie martwcie się).
I proszę bez zbędnych komentarzy, dziękuję.
|
|
|
|
|
#18 |
|
amor vincit omnia
|
eh, skąd ja to znam... obracam się w kręgu dziewczyn z agencji i to co te firmy z nimi robią to jest koszmar. normalnie wyglądającym dziewczyną każą się odchudzać. uwierz mi, że na początku każda mówi 'nie wpadnę w anoreksję' a potem większość ma problemy (także psychiczne). nie oceniam Ciebie, tylko sytuację- mam do tego prawo na forum.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sie dolacze , witam
![]() 168cm wzrostu waga 66-67 ( roznie to jest co chwile sie zmienia nawet czasem jest 65 )chcialabym do lata wazyc 62-63 ![]() ciwcze na silowni chodze na body pump i zumbe tylko z jedzeniem u mnie roznie
|
|
#20 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Też się dołączę
![]() W sumie schudłam już 10 kg ale do dobrego samopoczucia brakuje mi jeszcze 5 kg.. tylko to nadal nie będzie TO więc chcę schudnąć jak najwięcej się da ![]() Nie napiszę ile ważę obecnie bo się wstydzę jak ktoś będzie bardzo zainteresowany to mogę na PW wzrost 170 cm jeżdżę codziennie na rowerze, i chcę jakoś urozmaicić ćwiczenia
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu się wstydzisz? Nie ma czego
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus ja potrzebuje knkretnego kopa i tego aby mi ktos pogrozil palcem za nie jedzenie sniadan oraz male grzeszki takie jak McD lub makarony z sosem + wino ![]() a tak w ogole to jesli mozna wiedziec - ile masz lat? bo ja 31 bedzie w czerwcu
|
|
|
#24 |
|
amor vincit omnia
|
Kimi nie ma się czego wstydzić, naprawdę
od tego tu jesteśmy by się wspierać i razem walczyć ze zbędnymi kilogramami Kofika13 ja mam niecałe 10 lat mniej w metryce
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
oki ... to ja mam fory
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
nie wiem tak po prostu
, że ktoś przeczyta z moich znajomych ale dobrze przyznam się 80 kg ![]() Cytat:
![]() Ja przytyłam bo zmieniłam tryb życia i tak wyszło niestety..
|
|
|
#27 |
|
amor vincit omnia
|
Kofika13 że niby 'ustąp miejsca starszym'?
![]() a wgl to aj też mam urodziny w czerwcu najbliższe wakacje rozpoczniemy urodzinami w nowych (szczupłych) ciałach ![]() Kimi_ 80kg? przecież to nie jest waga, której trzeba się wstydzić i o której lepiej nie mówić! na innych wątkach są dziewczyny, które ważą po 90-100kg... nie ujmuje im nic (broń boże), ale przy nich jesteś zgrabna! poza tym najważniejsze to, co w środku i to jak cżłowiek sam się czuje i jak się spostrzega. będziemy się wspierać
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam urodziny w czerwcu zobaczymy co da sie zrobic!Cytat:
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo różnica jest ogromna, niby 10 kg a czuje się o wiele wiele ładniejsza i zgrabniejsza ![]() Dziewczyny co jecie podczas diety na śniadanie, obiad, kolację?
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jedzenia, jak juz wpomnialam ja mam ztym wielki problem ![]() rano pomimo tego, ze wstaje wczesniej aby sie przygotowac i ze wszytskim zdazyc (tylko siebie mam do wyprawienia ) to oprocz kawy praktycznie nie jem nieczego wiecej :/ czasem zdarzy sie, ze zdaze z miseczka platkow albo z pelnoziarnistym batonem! ok 11ej udaje mi sie zjesc jablko albo banana albo czasem pol kanapki na obiad ok 1ej staram sie zjesc zupe albo salatke ( ale to podobno za malo )w domu jestem ok 16:30 i zazwyczaj nie mam pojecia co powinnam zjesc czasem gotuje normalny obias ( piersi z kurczaka albo schab w rekawie z salatka lub ryba z warzywami, ale wirtuozem w kuchni to ja nie jestem :/ ) ok 19ej ide na silownie albo klasy wracam jest godz 8:30/45 i zalezy czasem nie jem nic a czasem platki z mlekiem ..... w miedzy czasie potrafie wypic 3 kawy 1 zielona herbate + wode ale tej nie za duzo, bo do toalety musze za czesto latac ..... a w trakcie lekcji nie bardzo moge wyskoczyc do WC ![]() a jak u was ? jakies sugestie ? co ty Kimi jadlas?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

jak ktoś będzie bardzo zainteresowany to mogę na PW