|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Revlon Colorstay softlex - golden beige
Witajcie,
mam do wymiany podkład który kupiłam niecały miesiąc temu . Jest w 100% oryginalny (od polecanego sprzedawcy allegro) ale niestety mam przez niego problemy z cerą.jest ponad połowa buteleczki ( śmiem napisać,że prawie 3/4 ![]() Wymienię tylko i wyłącznie na inny podkład z podobnej półki cenowej *najchętniej na revlona do ceny normalnej w podobnym bądź tym samym odcieniu *ewentualnie inny podkład o podobnym kolorze z podobnego przedziału cenowego zdjęcia mogę zamieścić na życzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon Colorstay softlex - golden beige
zapraszam do siebie
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
odpisałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mogę zaproponować na wymianę ode mnie podkład Bourjois - kolor chyba zbliżony, półka cenowa podobna, jest zdrowy i świetny do cery normalnej. zapraszam!
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam ! Mam problem, gdyż zamówiłam sobie wczoraj na allegro podkład z revlonu i mam dylemat bo nie wiem jaki kolor wybrać;/ Waham się między medium beige, a golden beige;/ Moja cera jest śniada, mam ciemne włosy i niebieskie oczy. Nie mam pojęcia co do kolorówki bo w moim mieście nie ma sklepów w którym mogłabym sprawdzić kolory revlonu. Nie chcę mieć za bardzo różowego, czy żółtego koloru;/ Chce być w pełni zadowolona. POMÓŻCIE! Może któraś z Was Kochane miała takie kolorki i mi doradzi który jest ładniejszy.
CZekam na pomoc i szybką odpowiedź. POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.