|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Instruktor tańca/tancerz.
Witam.
![]() Jeśli jest wątek o takiej samej lub podobnej tematyce, to przepraszam, ale takowego w wyszukiwarce znaleźć nie mogłam. ![]() Zakładając ten wątek chciałabym uzyskać informacje na temat zawodów wymienionych w tytule. Sądzę, że pewnie jest jeszcze kilka osób tym zainteresowanych. ![]() Czy to prawda, że praca tancerza wymaga dużo poświęceń? Jaki wiek jest odpowiedni na "kształcenie" się w tym kierunku? Gdzie można zdobyć umiejętności taneczne na profesjonalnym poziomie? Jak z pracą? Fajnie by było gdyby ktoś napisał swoją "historię" . Z góry dziękuje za odpowiedź. .
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Instruktor tańca/tancerz.
Myślę, że zaczynając tańczyć robi się to bardziej jako hobby niż "przygotowanie do pracy". Umiejętności zdobywa się na kursach tańca, w szkołach baletowych, na studiach. Tancerze zawodowi to głównie tancerze baletowi/współcześni w teatrach. Tutaj trzeba być naprawdę świetnym. Większość od kiedy skończyła kilka lat trenuje balet. A jeżeli chodzi o instruktorów to jest to tak, że osoby, które długo trenują w jakiejś szkole zostają tam choreografami, sami zakładają szkołę tańca lub znajomi im proponują. Myślę, że rzadko spotyka się ogłoszenia o pracę dla instruktorów tańca.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

.