|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krzywy paluch
Ten problem męczy mnie już od 10 lat. Na jednej stopie duży paluch przekrzywił się w stronę pozostałych palców. Mam problem z dobraniem butów, a poza tym to bardzo boli. Chcę się poddać jakiemuś zabiegowi, żeby to naprawić. Jakie są koszty? Jaka jest gwarancja,że nie będzie nawrotu tej choroby? No i najważniejsze: gdzie najlepiej coś takiego zrobić? Jest to operacja plastyczna czy tylko zabieg? Proszę o odpowiedź dr Piotra Skupina i was dziewczyny. Może macie podobny problem i jak sobie z tym radzicie?
Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
krzywy paluch
Ten problem męczy mnie już od 10 lat. Na jednej stopie duży paluch przekrzywił się w stronę pozostałych palców. Mam problem z dobraniem butów, a poza tym to bardzo boli. Chcę się poddać jakiemuś zabiegowi, żeby to naprawić. Jakie są koszty? Jaka jest gwarancja,że nie będzie nawrotu tej choroby? No i najważniejsze: gdzie najlepiej coś takiego zrobić? Jest to operacja plastyczna czy tylko zabieg? Proszę o odpowiedź dr Piotra Skupina i was dziewczyny. Może macie podobny problem i jak sobie z tym radzicie?
Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: krzywy paluch
Masz prawdopodobnie halluksa. Mi też się zaczynają robić
![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1031822708 i http://www.resmedica.pl/zdart3994.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Masz prawdopodobnie halluksa. Mi też się zaczynają robić
![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1031822708 i http://www.resmedica.pl/zdart3994.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
Opisywany przez Pania problem lezy w gestii ortopedy. Niezaleznie moze Pani zaopatrzyc sie w aptece i stosowac odpowiednie wkladki korygujace umieszczane pomiedzy I i II palcem stopy. Zapobiega ona nasilaniu sie skrzywienia (hallux). Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
Opisywany przez Pania problem lezy w gestii ortopedy. Niezaleznie moze Pani zaopatrzyc sie w aptece i stosowac odpowiednie wkladki korygujace umieszczane pomiedzy I i II palcem stopy. Zapobiega ona nasilaniu sie skrzywienia (hallux). Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
---usunięte przez moderatora---
---nieautoryzowana reklama--- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A za ile można u Pani kupić te produkty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jest Pani tego świadoma, ale na Wizażu nie można niczego reklamować. A jeśli ktoś się tego podejmie, to prędzej czy później jego posty zostaną usunięte przez admina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jest Pani tego świadoma, ale na Wizażu nie można niczego reklamować. A jeśli ktoś się tego podejmie, to prędzej czy później jego posty zostaną usunięte przez admina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Ocz\\ywiście wiem o tym, dlatego podaję swój nr gg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
Ocz\\ywiście wiem o tym, dlatego podaję swój nr gg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gość
|
Gonia1 napisał(a):
> Nie wiem czy jest Pani tego świadoma, ale na Wizażu nie można niczego reklamować. A jeśli ktoś się tego podejmie, to prędzej czy później jego posty zostaną usunięte przez admina. Dostęp użytkownika Anna [D83RKP] został właśnie zablokowany ze względu na złamanie warunków korzystania z portalu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Gość
|
Gonia1 napisał(a):
> Nie wiem czy jest Pani tego świadoma, ale na Wizażu nie można niczego reklamować. A jeśli ktoś się tego podejmie, to prędzej czy później jego posty zostaną usunięte przez admina. Dostęp użytkownika Anna [D83RKP] został właśnie zablokowany ze względu na złamanie warunków korzystania z portalu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
a jeśli te wkłądki już nie pomagają?da się to załatwić operacyjnie, jeśli przeszkadza w chodzeniu i nie można dobrać żadnych butów?czy jest to traktowane jako zabieg wyłącznie kosmetyczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
a jeśli te wkłądki już nie pomagają?da się to załatwić operacyjnie, jeśli przeszkadza w chodzeniu i nie można dobrać żadnych butów?czy jest to traktowane jako zabieg wyłącznie kosmetyczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
W takiej sytuacji nie pozostaje Pani nicinnego jak wizyta u ortopedy, ktory zdecyduje o ew. wykonaniu zabiegu korygujacego. Na wizyte warto zabrac wykonane wczesniej zdjecie RTG palcow stopy. W sprawie odplatnosci za zabieg (odplatny lub w ramach NFZ) prosze rozmawiac z ortopeda. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
W takiej sytuacji nie pozostaje Pani nicinnego jak wizyta u ortopedy, ktory zdecyduje o ew. wykonaniu zabiegu korygujacego. Na wizyte warto zabrac wykonane wczesniej zdjecie RTG palcow stopy. W sprawie odplatnosci za zabieg (odplatny lub w ramach NFZ) prosze rozmawiac z ortopeda. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.