|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pytanie do kolezanek:)
Czesc Dziewczyny! Mam do was pytanie.Mam zamiar powiekszyc sobie piersi.I zastanawiam sie po ilu dniach po operacji jest pierwsza kontrola.
Mieszkam bardzo daleko od Poznania,gdzie zamierzam miec przeprowadzona operacje i zastanawiam sie czy jest sens jechac 13h do domu czy zostac dluzej w klinice lub w hotelu. Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie do kolezanek:)
Lepiej zostać w klinice gdyby sie cos po operacji 'działo" bedziesz mieć swojego lekarza pod ręką to dosyc bolesna operacja i podrózowanie moze sprawić ci kłopot tutaj : http://xn--twojeciao-xub.pl mozesz sobie poczytac o zabiegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza kontrola jest po 7 dniach od operacji - zdjecie opatrunków. Później po 3 i 6 m-cach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Livi-a i cebulki wielkie dzieki za odpowiedzi
![]() ![]() Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie;olabin mnie też nie ma w kraju a op mam na początku kwietnia, mam pytanko a raczej 2:jak długo masz zamiar zostać w klinice po operacji?i czy brałaś szczepionke tą o której pisałaś?i może jeszcze ,jakbyś mogła powiedzieć ;w jakim mieście robisz zabig?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Czesc Krolik
![]() A wiec mam zamiar zostac dodatkowa dobe w klinice poniewaz mieszkam od Poznania a jakies 13h.Wiec byloby troche za swierzo wracac na drugi dzien po operacjii do domu ![]() ![]() I chce zrobic zabieg w Poznaniu u Pana dr.Piotra Skupina.Siedzialam na necie przez dlugi czas zanim sie zdecydowalam ale jak zobaczylam jego zdjecie,to mowie Ci az mi serce zabilo! ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Olabin a nie mogłaś zdecydować się gdzieś bliżej na zabieg? 13 godz to bardzo daleko, a powrót z powrotem jest koszmarny na naszych polskich drogach, czuc każdą dziurę, każdy zakręt, przyśpieszenie auta, ja wracałam godz i myślałm,że nie wytrzymam. Życzę powodzenia. A czym zamierzasz wracać?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Czesc gixi
![]() ![]() Trzymaj kciuki! dzisiaj dzwonie zeby sie umowic ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziwi mnie,że sobie nie zrobisz w USA, tam są nowocześniejsze i lepsze metody niż w Polsce, a pomyślałaś co zrobisz jak coś Ci się stanie? Będziesz przylatywać z tamtąd? Powikłania występują dopiero najwcześniej i zazwyczaj po ok.3 m-cach, albo dłużej. Chyba,że wracasz tu na stałe? Trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wracam do Polski na stale dlatego chce to tu zrobic.Stany odpadaja bo tutaj operacja kosztuje z jakies 6,500tys.Wiem bo kontaktowalam sie z roznymi klinikami.Zreszta ja bardzo ufam dr.Skupinowi.Sama nie moge sobie wytlumaczyc dlaczego,poniewaz nigdy sie z nim nie spotkalam osobiscie.Dzwonilam do niego w sobote na kom.ale nie moglam z nim rozmawiac bo zasieg byl tak okropny ze tylko ja slyszalam pana doktora a on mnei nie.Wiec siostra moja zadzwonila do niego zapytac sie o nazwe po angielsku szczepionki na zotlaczke.Powiedziala ze jest bardzo mily,zreszta wystarczy poczytac sobie an forum.Kazdy bardzo dobrze wypowiada sie o jego pracy i w ogole.Nie wiem jakos bym sie bala robic to u obcokrajowca.Wystarczy ze bylam u takiego dentysty ktory jak sie dowiedzial ze w Polsce robilam zeby to zaczal sie smiac i powedzial ze nie dziwne ze mi sie tak one psuja.Chory jakis.Nie wiem moze nie powinnam tak daleko jechac bo to w sumie 13 h ale ufam Dr.Skupinow i wiem ze szystko bedzie dobrze.Mam takie przeczucie
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Olabin masz rację, najważniejsza jest wiara w wybranego lekarza. Skoro wracasz tu na stałe, to na pewno dobrze wybrałaś. Byłam u Skupina na konsultacji, ja wybrałam innego, ale uważam,że Skupin jest o.k, mam o nim bardzo pozytywne zdanie, miałam u niego wyznaczony termin operacji na kwiecień, a na konsultacji byłam koniec stycznia, doktor ma tak zawalone terminy, to też dobrze świadczy, także lepiej dużo z wyprzedzeniem zarezerwuj sobie termin zabiegu.Napisz na kiedy się z nim umówiłaś? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ola, najlepiej jakibyś przygotowała się na pozostanie tych kilku dni w Poznaniu, żebyś nie musiała jeździć w tą i z powrotem. Może być tak, że będziesz się czuła super, ale możesz też nie być w stanie podróżować.
Czy będzie tam ktoś z Tobą, czy sama jedziesz do Poznania? Pamiętaj, że po operacji nie można dźwigać, więc targanie ze sobą torby podróżnej odpada.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
czesc Lil'sexy
![]() Jedzie ze mna moj chlopak tak ze wiem po co go biore ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dasz radę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.