|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak jednej kości policzkowej.
Witam. Mam pewien nietypowy problem z prawą kością policzkową. Pomijając fakt, że moje kości policzkowe nie są wydatne, a mój profil wygląda raczej średnio.... zostawmy to, chodzi o to, że mój prawy polliczek jest zapadnięty i jest znaczna różnica pomiędzy prawym a lewym profilem.
Dodatkowo mój prawy łuk zębowy jest jakby bardziej ściśnięty i nie tak bardzo szeroki jak prawy. Być może to też ma jakiś wpływ. Obecnie noszę aparat ortodontyczny i tutaj też kieruje swoje pytanie, czy jest szansa, by sam aparat skorygował tą wadę? Czy może jest to ubytek kostny i da się go jakoś wypełnić? Dodam, że nie pamiętam, żadneo wypadku podczas którego mogłoby dojść do jakiegoś złamania, a gdy dotykam tego miejsca to tak jakby nie było tam kości. Pozdrawiam Edytowane przez beatB Czas edycji: 2012-02-25 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Brak jednej kości policzkowej.
Mozna zastosowan silikonowe implanty podbrodka lub kosci polczkowych.
poszukaj w necie zdjec: chin implant, chick implant |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A jak wygląda sama operacja? Ile to kosztuje i czy jest to trwała zmiana, czy tylko coś na kształt kolagenowych wtrysków?
Ponawiam pytanie: czy aparat ortodontyczny może coś zmienić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
wyguglaj cenniki klinik chirurgii plastycznej
robi sie niewielkei naciecie, tunelik, ktorym wprowadza implant w odpowiednie miejsce zmiana jest stala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.