![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszystkie kobiety są piękne - co kochasz w sobie?
WITAM. CHCIAŁABYM ZACHĘCIĆ WSZYSTKIE KOBIETY ABY OPOWIEDZIAŁY TROSZKĘ O SOBIE... CO W SOBIE LUBICIE NAJBARDZIEJ? A TAKŻE CZEGO NIE? CO ROBICIE ŻEBY SIĘ DOWARTOŚCIOWAĆ? ZA CO SIĘ KOCHACIE...? ITD...
NIEKTÓRYM Z NAS TRUDNO JEST SIĘ POGODZIĆ ZE SWOIM WYGLĄDEM I BARDZO CZĘSTO NIESŁUSZNIE SIĘ NIE LUBIMY ZWŁASZCZA PATRZĄC W LUSTRO... CO ROBICIE ABY CZUĆ SIĘ PIĘKNYMI? KTÓRA ODWAŻY SIĘ PIERWSZA? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MILE WIDZIANE FOTO Edytowane przez eliz23 Czas edycji: 2010-10-20 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie kobiety są piękne - co kochasz w sobie?
a znasz coś takiego jak netykieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba jestem dziwnym przypadkiem który lubi siebie - i zewnętrznie i wewnętrznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapędów narcystycznych nie mam, z lusterkiem nie siedzę całe dnie, chyba są ciekawsze rzeczy do robienia niż rozkminianie każdego defektu urody czyż nie? Boże, jak ja lubię przebywać z facetami, oni nie mają takich problemów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Patrz moj podpis na czerwono
![]() A Ty eliz23? ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Wszystko w sobie uwielbiam,moją figure ktorą nie jedna mi zazdrości
![]() ![]() Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-10-21 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
lubię moje włosy
![]() ![]() ale to chyba dlatego, że przechodziłam tragiczne rozjaśnianie z czarnego na blond w domowych warunkach, przez co musialam się użerać z pomarańczowymi odcieniami, więc jak teraz patrzę na mój blondzik to się cieszę, że nie muszę się już wstydzić wyjść na ulicę. Cieszą mnie też efekty retinoidów - przez ostatnie dwa lata spłyciło mi się sporo blizn potrądzikowych. Moze nie lubię w sobie konkretnych cech itp, ale to, co się we mnie zmienia na przestrzeni czasu. Mocno zmienił mi się charakter, o wyglądzie już nie wspominając. Nie jestem osobą atrakcyjną, ładną... Ale powoli eliminuję sporo kompleksów, a to mnie uszczęśliwia. A to wszystko dzięki mojemu kochanemu TŻ ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-10-21 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a ja lubię moje... nogi! może nie są najchudsze, za to są długie i wogóle ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
eliz23 powinna lubić się za ciężkie poczucie humoru ;D
Uwielbiam moje nogi - używam ich by robić to co najbardziej kocham - tańczyć i chodzić po górach ![]() ![]() ![]() ![]() Lubię moje oczy - mają świetny kolor. Raz niebieski, raz zielony, a czasem stalowo-piwne ![]() Uwielbiam moje włosy - są i mocne i delikatne ![]() Uwielbiam moje poczucie humoru - dość ciężkie ale MOJE ![]() ![]() Tak przeczytałam i widzę polską mentalność - nawet jak mam napisać o sobie pozytywnie to jest "ale" i "pomimo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Lubię moje oczy,bo wiem,że są pociagające i zmysłowe
![]() Lubię moje paznokcie,bo są długie,zadbane i mocne... ![]() Lubię mój nos,bo jest taki... fajny ![]() Lubię moje piersi,nie są duże ale ja je właśnie kocham za to,że są takimi jędrnymi bułeczkami ![]() ![]() Lubię moją wrażliwość,bo nie przechodzę obok smutnej osoby obojętnie... Lubię mój upór i poczucie humoru ![]()
![]() |
#13 |
✌
|
Kocham moje włosy, zwariowana na ich punkcie jestem. ;D
Uwielbiam paznokcie. Biust strasznie lubię. ![]() Oczy, są tak bosko zielone. ![]() Zęby już zaczynam kochać. <3 Rzęsy. Otwarta jestem, miła, (za)grzeczna, ale lubię to. Straszna hmmm... jak to nazwać? Lubię rozmawiać o seksie, bardzo. ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- [QUOTE=AjriszMarta;2279968 9]eliz23 powinna lubić się za ciężkie poczucie humoru ;D HEEH to akurat autentyczny fakt... moja córeczka jest chora na zapalenie oskrzeli i bierze zastrzyki a mnie bolą one chyba gorzej jak ja... ![]() ale to fakt. niektórzy ludzie nie rozumieją moich zartów i robią potem ze mną jakąś ladacznice hehe. z natury jestem kokietką koooocham sie za to zwłaszcza jeśli panowe szaleją... nie jestem superlaska, mam z lekka nadwage, kocham kusić i nęcić a dowartościowuje mnie jak panowie czasem wzdychają i są bezradni ale taka juz moja natura prawdziwa kokietka kobieta z pazurem i czasem podła su... ![]() ale pomono wszystko kuuurr.....aa kocham no kocham moje życie... a tu się powartościowuję kazdy czasem potrzebuje... http://www.garnek.pl/eliz23 ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Hehe kokietka to chyba widać po avatarze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A czy on ma tu coś do gadania? chyba nie... ja jestem grzeczna, siedzę grzecznie w domu, na imprezy nie chadzam... a to że jestem kokietką musi przecierpić natury nie można zmienić bo prędzej czy później ona się zemśći....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nic nie kocham w sobie, nic mi się nie podoba i generalnie mam to w
![]() Akceptuję swój wygląd i to mi wystarcza. Nie potrzebuję zachwycać się samą sobą. W ogóle ostatnio wszystko mi jedno. ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
głupie gadanie - wcale nie każda - ja nie jestem piękna
![]() mnie też ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja siebie lubie a jeszcze bardziej lubie dbac o siebie - bo zawsze mozna byc lepszym
btw ze tak powiem... nie chcialabym zeby moje dziecko (albo kolega dziecka...) znalazlo w necie ktoregos dnia moje foty na poziomie 13 latek z dziubkiem i biustem przyssanym do lustra a'la fotka.pl... niesmaczne to mocno moim zdaniem i o ile jak zdarzy sie to nierozgarnietemu dzieciakowi w gimnazjum ktorego rodzice niedopilnowali to jeszcze idzie zrozumiec to u doroslej kobiety, zony, matki... takie pojecie "kokietrii" mnie odrzuca... wiem, zla i nietolerancyjna jestem ale takie mam zdanie i tyle...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziom wypowiedzi także poniżej pewnego poziomu. Wątek z założenia interesujący, w rezultacie odpycha od pisania z wyżej wymienionych względów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
kobiety a wezcie sie otrzasnijcie co to jakis nalot na mnie ja mam 23 lata i kiedy mam szalec jak nie teraz? a to ze ze jestem mama to nie swiadczy ze mam juz nosic kiedki za kolano beret na głowie i heja do kosciola... kiedy trzeba byc powaznym to owszem trzeba. teraz juz wiem dlaczego nie przepadam za ludzmi ktorzy biora zycie zbyt serio... przykro mi cnotka nie bylam i nie bede z siebie takiej robić do zycia podchodze na lajcie i z luzem podchodze do siebie. a jak ktos mowi zle o mnie to jego sprawa moje sumienie jest czyste i nie zrobiłam nic czego moglabym sie wstydzić.... ALE CHYBA NIE O MNIE MIAŁ BYC TEMAT nie możesz negowac mojej calej osoby za pare zdjec nie wiedzac o mnie nic poza tym jak ci sie wydaje....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W sobie lubię najbardziej wyczucie obciachu, które nigdy mnie nie zawodzi. To rzadka cecha. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-10-21 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Za wszelkie umoralniacze z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Jestem jak najdalsza. Po prostu po Twoim avatarze widać, że nie wszystkie. Zwłaszcza jak się nieładnie wdzięczą do standardowego elementu wyposażenia łazienki.
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-10-21 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
dziwisz się takim komentarzom , bo ja patrząc n na to zdj http://www.garnek.pl/eliz23/11589082 nie ;] pomiędzy robieniem z siebie cnotki a 'tym czymś' jest coś pomiędzy, ale co kto lubi
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22805782]Teraz to piszesz serio czy żartujesz ?[/QUOTE] obawiam się że serio ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Lubie duże oczy i długie nogi. I mój charakter uwielbiam. Koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu poza luzem cenie sobie (rowniez w innych) styl i klase - bo to czyni kobiete kobieta (estetycznie, zeby nie bylo mowie o zdjeciu nie o obcym mi czlowieku) a nie podwojny biust... poza tym nie oceniam ciebie tylko zdjecia ktore zaprezentowalas (chyba liczac na pochwaly, ochy i achy) i wcale nie musze znac "modelki" zeby ocenic poziom (czy jego brak) zdjec sumienia swojego i charakteru do mojej poczucia estetyki nie mieszaj warto tylko jedno pamietac - jak juz cos znajdzie sie w sieci - pozostaje tam na zawsze (czy ty skasujesz czy nie to i tak kopie stron mozna odszukac albo ktos skopiuje fotki i posle w swiat...) ![]() Cytat:
![]() Ty tez nie zawodzisz - w swoich podsumowaniach roznych spraw ![]() dobra eot z mojej strony niech watek rosnie tresciwy i szeroki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Kochane, nie oceniajmy autorki wątku, jeśli lubi się taką jaka jest, to chyba o to chodzi, prawda? ;-)
jeśli chodzi o mnie to kocham wręcz swoje włosy - rudo brązowo czerwone ( za leży od światła ;d ) długie i falowane ;d swoje pełniutkie usta lubię i ogólnie, nie jestem jakaś super szczupła, ale też broń boże nie mam nadwagi, jestem taka 'w sam raz' to bardzo się taką lubię. ;d jeśli chodzi o mój charakter to jestem otwarta na ludzi, uwielbiam ludzi! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.