![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiosenna wymiana:) Telefon komórkowy,bielizna, bluzeczki i inne
witam!! to jest mój drugi wątek wymiankowy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- strój kąpielowy w kwiatki rozmiar z metek na majteczkach i staniku to 40 ale moim zdaniem jest to s-m czerwony z kwiatami (w rzeczywistości bardziej wyrazisty kolor, zdj robione tel) ![]() sukienka w kwiaty ma ona wycięcie na plecach zapinana na dwa guziczki,stan dobry,materiał jest rozciągliwy,rozmiary bez rozciągania: ![]() długość całkowita:89cm długość od pachy:73cm szerokość:36cm sukienka w kareteczke zapinana z tyłu na zameczek,kolor w żeczywistości wyraźniejszy niż na zdjęciu,na szerokich ramiączkach,stan bdb,ładnie wygląda do dżinsów: ![]() długość całkowita:83cm długość od pachy:62cm szerokość:40cm telefon LG GD33o wraz z ładowarką jest on w 100% sprawny wymienie go na inny korale w komplecie z kolczykami koloru czarnego maja one łańcuszek z regulacją długości przy zapięciu Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-18 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosenna wymiana:) bielizna, bluzeczki i inne
koszulka z rękawkami na 3/4 stan r.S bdb
![]() koszulka na długi rękaw w paseczki wystarczy tylką ją golarką wygolić r M/L(ale ja jej niestety nie mam) ![]() bluza brązowa z tyłu piękny wzór,moim zdaniem jest to rozmiar S,miałam ją na sobie raz ale okazała się ona dla mnie za mała.stan bdb ![]() bluzeczka koloru żółtego z napisami firmy SABRA stan bdb ![]() torba koloru siwego ma ona regulowany pasek,zapinana na zamek,na zewnątrz jest duża kieszonka na żep, mała na komórke,stan bdb ![]() Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-11 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
rurki stan bdb
kolczyki koła koloru złotego okularki przeciwsłoneczne z serduszkiem na jednym szkiełku portfel koloru brązowego w kamyczki Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-06 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
różowe kozaczki zakupione na allegro nietrafiony rozmiar, r 41
niebieska torba z materiału w kwiatuszki zielona torebeczka z kwiatkiem biała torebka z dwiema przegrodami na zameczki Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bluzeczki:
bluzka z diabełkiem stan db zielona wiązana na szyi z ramiączkami z motylem rozm s fioletowa kremowa długi rękaw stan bdb różowa bluzeczka wiązana na szyi w kwiatki cudowna niebieska bluzeczka z siateczką,stan bdb,miałam ją kilka razy na sobie żółta bluzeczka z cekinami,stan db,ma ona z prawej strony u dołu na szewku lekkie zabarwienie,moim zdaniem odplamiacz pomoże.. dla zainteresowanych dokładniejsze zdjęcia Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-18 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
koszulka zakładana przez szyje
śliczna różowa bluzeczka na ramiączkach żółta bluzeczka na długi rękaw ma kilka dziurek pod pachą,ale nie są one widoczne koszula w krate z motywem smoka z przodu oraz na plecach,(widoczne na 2 zdjęciu)stan bdb-nie wiem czy chce ją oddać,ewentualnie za coś extra ![]() długość od pachy40cm,szerokość 49cm zielona koszulka z regulowanymi ramiączkami,ma ona przyszyte cekiny,z tyłu wiązanie,stan bdb-również nie wiem czy chce ją oddać,coś extra ![]() Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-12 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czarna bluzeczka z rękawkami na 3/4
bluzeczka w kwiaty z rękawkami na 3/4 bluzeczka z motywem kwiatowy na boku śliczny zielony gorsecik rozmiar z metki 12 rybaczki r.M/L bluzeczka z koronką na dole i na rękawkach rybaczki z cieniutkiego materiału w pasie na gumke: długość 66cm szerokość 39cm Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
brokatowa sukienka bez rękawków z golfem
biała sukienka na ramiączkach zamek do wymiany r M całkowita długość sukienki 99cm szerokość pod biustem 35cm długość od pachy 78cm firma HASHUN dżinsowa spódniczka rozmiar z metki 14 Edytowane przez paulincia251 Czas edycji: 2010-04-13 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
śliczna siwa torba z nadrukiem
kosmetyczka w środku z lusterkiem ładowarka do baterii można w niej łądować 4 baterie naraz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nie oddam nowego kostiumu kapielowego za staniczek. przykro mi
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za koszulkę do spania ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1269954759
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Coś u mnie za biustonosz w kratkę?
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ok. Mi podoba się jeszcze niebieski biustonosz i biała sukienka. Czy ten niebiski byłby dobry na 80c? Jaką wymianę proponujesz? Ja bardzo chętnie oddam te spodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za
srebrny łańcuszek nowy nie noszony ma próbe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1269956826
coś u mnie w zamian?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za łańcuszek i ładowarkę? Gdzie ona była kupowana i do jakich baterii się nadaje?Łańcuszek jest z takich zwykłych ogniwek czy coś innego bo na fotce nie mogę dopatrzeć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269959981 rozm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za koszulkę w kratke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Oddam wiele za śliczna koszula w krate na krótki rękaw r.M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam... Pozdrawiam.
_________________________ _________________________ ______ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=418201 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ok, zarezerwuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
to zielone to nie do końca bluzeczka
to taki TOP z odkrytymi plecami dość odważny chociaz na lato idealny ![]() pasował by mi łańcuszek i stanik pomaranczowy z pierwszego postu za ten Top stan jego jest idealny ani razu nie miałam na sobie prałam go pare razy bo długo przelezał w szafie ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- hm...wsumie ok ale wazne aby miał staniczek mały obwód ! chyba ze masz jakies majteczki? S/M ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1269954601 wolałabym ten Edytowane przez pati334 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
koszulka i spodenki-piżamka do spania
za te niebieska z klamerka ;D co ty na to.? ;>
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.