|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Skinlights Revlona, ale który?
Mam dylemat, proszę powiedzcie mi czym różni się Skinlights Face Illuminator Lotion od Skinlaights Diffusing Tint? Chodzi mi o krycie, efekt rozświetlenia, trwałość i cenę. Dodam, że chciałabym zmieszać, któryś z wymienionych specyfików z colorstayem Revlona w celu rozświetlenia twarzy. Zależy mi na naturalnym rozświetleniu, bez widocznych, brokatowych drobinek. Z góry dzięki i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Skinlights Revlona, ale który?
Poczytaj sobie wypowiedzi w dziale KW, znajdziesz tam dokladny moj opis Diffusing tint. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...11&username=kb
Face Illuminator emulsja, sztyft u puder sypki- emulsja jest preparatem o lekkiej konsystencji, absolutnie nie moze zastapic podkladu, emulsje ta mozna albo pomieszac z podkladem albo nakladac tylko miejscowo, o czym dokladniej pisala Aagnieszka Z. Zawiera swietliste drobinki miki. Diffusing tint- to podklad, Naprawdę daje wrażenie rozświetlenia skóry, ale nie posiada żadnych świecących drobinek jak inne produkty z tej serii, czyli nadaje się do codziennego stosowania, efekt rozświetlenia uzyskano dzięki zastosowaniu sproszkowanej macicy perłowej oraz drobinkom topazu i różowego kwarcu.Nie jeste bardzo kryjacy, raczej jak to opisalam ja go traktuje jako krem tonujacy, nadaje sie dla cery mieszanej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Skinlights Revlona, ale który?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.