![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
I znowu! :( (w sprawach damsko-męskich)
Sytuacja ogólna: facet poznany przez internet (wiem, głupota :|), rozmowa na gg, wymiana zdjęć, kilka rozmów telefonicznych (i tu szok, bo nie lubię rozmawiać przez tel a tu np. 30min rozmowy i to z obcym facetem). Ostatecznie w środę "randka" w kinie, odwiózł mnie do domu, na pożegnanie pocałował (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: I znowu! :( (w sprawach damsko-męskich)
Myślę, że po prostu facet jednak nie chce tej znajomości kontynuować...i nic na to nie poradzisz.
Pomyślał trochę i najwidoczniej mu się po prostu odwidziało. A inna sprawa, że nie ma Ci odwagi o tym powiedzieć. No ale to akurat znam z autopsji, przykro mi. Nie narzucaj się, bo zaslugujesz na kogoś przez kogo nie będziesz się smucić ![]() Po prostu zapomnij. Nie sądzę, żebyś w tak krótkim czasie się w tym kolesiu zakochała ![]() Olał Cię i tyle. Przykre, ale są ludzi, których uczucia innych nie obchodzą po prostu. I ciesz się, że pokazał jaki jest w porę. Będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
też mi się niestety wydaje że to koniec :/ tylko czemu po spotkaniu mówił o następnym i robił niepotrzebną nadzieję?? wiem że nikt mi na to nie odpowie ale chciałabym wiedzieć... i wcześniej mówiliśmy ze sobą szczerze o tylu sprawach to nie wiem czego się boi? nie lubię niejasnych sytuacji :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No cóż wydaje mi się że bardzo się angażujesz, nadskakujesz, zabiegasz - co jest niepotrzebne.
Po co piszesz 1000 wiadomości na GG, maili skoro nie dostajesz żadnej odpowiedzi. Troszkę cierpliwości i powinnaś poczekać aż on sam wyjdzie z inicjatywą spotkania i wtedy na 100% będziesz wiedzieć że on jest zainteresowany. Po co piszesz jakieś czarne scenariusze że coś mu się stało, zgubił telefon - z miejsca już go usprawiedliwiasz. A takie nagabywanie smsowe to starsznie desperacko wygląda i faceci tego nie lubią. Myślę że jesteś fajną dziewczyną tylko potrzeba Ci troszkę cierpliwości w stosunkach męsko - damskich ![]() W każdym razie trzymam kciuki i przestań się dołowąć dziewczyno ![]()
W ogniu ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć znaleźć zmysłów ukojenie wszystko czego chcę od Ciebie dostać się do Twego wnętrza kilka sekund w nim pomieszkać przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama napisałaś że zaczęłaś "świrować" i taka prawda- mało kto ma ochotę wchodzić w związek ze świruskami. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Po jednej randce zasypałaś faceta smsami, telefonami, mailami. Szok. Ja na jego miejscu bym zwiała. A gdzie tajemniczość, niedostępność, zabawa w kotka i myszkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
po desperackim zasypaniu go wiadomościami w ciągu jednego dnia - nie dziwię mu się
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Polecam poczytać Zołzy, co jak co ale tutaj się to przyda
![]() Było spokojnie czekać na wiadomość, a nie narzucać się, czuję, ze go trochę wystraszylas... Teraz juz lepiej nic nie pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
no to już mnie uświadomiłyście gdzie mój błąd... :| czyli jak zwykle - wszystko spieprzyłam osobiście. ale wiadomości nie było 1000
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1000 wiadomości to przenośnia
![]() chciałam powiedzieć tak jak reszta koleżanek : za dużo, za często, niepotrzebnie ![]() Masz nauczkę i teraz tylko musisz wyciągnąć wnioski na przyszłość ![]()
W ogniu ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć znaleźć zmysłów ukojenie wszystko czego chcę od Ciebie dostać się do Twego wnętrza kilka sekund w nim pomieszkać przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To, że się niepotrzebnie narzuciłaś to jedno. No ale bez przesady, nie uważam, że facet zaraz się wystraszył i chce nawiać. Można na to spojrzeć z innej strony, że np. zdarzyła się w jego rodzinie (lub jakichś bliższych osób) sytuacja, w której nie mógł odpisać. Nie tłumaczę go, ale każdemu z nas zdarza się, że nie myślimy tylko o telefonach, gg i meilach, no bez przesady. Dlatego teraz cierpliwie poczekaj i tyle. Daj znać jak się potoczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
załapałam
![]() ale co poradzę na to że nie lubię takich podchodów, gierek, zabaw w kotka i myszkę. jestem "prosta w obsłudze" i kiedyś wydawało mi się że mężczyźni też nie lubią takich "postępów" ale widać to złudna nadzieja. albo po prostu ten kandydat na TŻta stwierdził że jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Szanuj Kobieto swój czas i swoje życie, nie uzależniaj wszystkiego co robisz od faceta. Jeśli mu będzie zależało na kontynuowaniu znajomości, to się odezwie. Można go zachęcić. Raz. I starczy.
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia i popraw się następnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
To teraz pozostaje Ci tylko czekać na jakiś znak od niego.
![]() |
#17 |
.
|
kobieto, nie narzucaj mu sie! poczekaj, az on sie odezwie! tutaj nie ma czego ratowac, bo przeciez nawet para nie jestescie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Coś mi się zdaje, że za bardzo go wystraszylaś. I chyba zrezygnowal, bo bylaś zbyt narzucająca się.
Wiem, ciężko jest nie pisać i nie widzieć się z kimś, kto ci się podoba. Ale cierpliwości, daj sobie trochę czasu. Jeśli się nie odezwie- trudno. Takie jest życie. Na jednym facecie świat się nie kończy, prawda?
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
no i zadzwonił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak na marginesie, niektórzy faktycznie tak mają. Np. mój tż jeśli jest zbyt bardzo zapracowany lub robi inne ważne rzeczy też się czasem nie odzywa i jakoś jest to normalne (dla mnie). Każdy człowiek jest inny i nie widzę powodu, by zaraz się doszukiwać zbyt dużej nachalności ze strony Autorki i dołować dziewczyny, że facet ma jej dosyć. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też postanowiłam tym razem czekać ale nie wiem jak długo wytrzymam w tym postanowieniu bo bardzo jestem niecierpliwa i nie lubię czekać - wolę działać ^^ Widać jeszcze za mało go znałam żeby wiedzieć o pewnych jego zachowaniach - patrzyłam przez pryzmat siebie, gdy jestem zmęczona i nie mam siły na pracę to dzwonię/piszę/ idę pogadać do kogo popadnie byle tylko nie pogrążać się w samotności. Ale w końcu różnica płci ![]() Emocjonalnie to może faktycznie nie do końca zrównoważona jestem i faktycznie w siebie nie wierzę więc byłam prawie pewna że po spotkaniu "w realu" postanowił zerwać ale chciałam mieć to "na piśmie" żeby nie mieć do siebie pretensji że mogłam coś zrobić a nie skapitulować od razu ![]() Trzymajcie proszę kciuki żebym jakoś wytrzymała bez dzwonienia, może jeszcze nie wszystko zepsułam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, ja mam za sobą sporo spotkań z facetami poznanymi przez neta i nie zawsze to, czego uświadczymy w realnym życiu pokrywa się z wirtualnym obrazem osoby, mimo zdjęć, rozmów itp. Po coś jednak ludzie prowadzą normalne życie, a nie tylko wirtualne.
Wielokrotnie usłyszałam, albo sama mówiłam "do zobaczenia" "do usłyszenia" "do następnego razu", a potem taka znajomość gasła delikatnie podtrzymywana przez obie strony "z grzeczności". Wygląda to naprawdę na trochę desperackie zachowanie z Twojej strony, a opisanie tej rozmowy z nim tylko mnie utwierdziło w przekonaniu, że on chyba nie chce ciągnąć tej znajomości. Nie angażuj się tak i nie uzależniaj ![]()
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Buc
|
autorko, teraz to nie waż się dotknąć telefonu i do niego napisać, zadzwonić czy wysłać sygnał dymny.
będzie chciał znajdzie sam kontakt do Ciebie. nie będzie chciał, nie znajdzie. niestety to jest proste jak konstrukcja cepa. ![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki żeby się udało, żeby znajomość się rozwijała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
czekać
jak będzie chciał się spotkac, bo wie gdzie Cię znaleźć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem on nie chce kontynuować znajomości.
Narzucanie się nic nie da. Trzeba zamilknąć. W ten sposób pozostawisz po sobie miłe wrażanie, że nie byłaś upierdliwa tylko zachowałaś się jak kobieta z klasą. Nie pchałaś się tam, gdzie od początku Cię nie chcieli.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Narzucanie sie w takiej sytuacji to grzech nr 1. Ale i tak, myslę, ze jesli facet jest mocno nakręcony na znajomość to nawet to go nie zniechęci.... No cóż, szukaj dalej
![]() Doczytałam, ze facet jednak zadzwonił. I dobrze. Teraz poczekkaj cierpliwie na więcej inicjatywy z jego strony, nic wiecej nie da sie zrobić. Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2010-10-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no nieźle się "ponarzucałaś" facetowi
pewnie się przestraszył, że bluszczyk z Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.