|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Starsza nie znaczy gorsza...
Witam, mam wrażenie, że starszych <heh> dziewczyn ok. 50 w Wizażu jest mało. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Pozdrówka
![]() Edytowane przez jolantaka Czas edycji: 2014-01-09 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsza nie znaczy gorsza...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wredny kotecek
|
A skąd wiesz? Raczej nikt w nicku nie ma wieku, ani w podpisie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie mniej znajdą się i takie w wieku pobalzakowskim czego np. ja jestem przykładem. ![]() Witaj w tym wirtualnym świecie nowoczesnych kobiet pełnym intryg, jadu i złośliwości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaaa, grubella- jaki pokoik jest dla nas (50 za parę miesięcy) ![]() Edytowane przez jolantaka Czas edycji: 2014-01-10 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tu nie ma takich podziałów jak na czacie. Na jednym wątku siedzą licealistki, młode matki, starsze kobiety. Jeśli masz coś do powiedzenia to się w wątku wypowiadasz. Na społecznościach są takie wątki wiekowe, ale tam raczej się pisze o wszystkim i o niczym.
Post dziwnie zabrzmiał, bo w tytule stwierdzenie takie, a w poście co innego. Ale już wiadomo o co chodzi. ![]() via tapatalk
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Czy to jakas nowa forma trollowania? Jesli tak to niezbyt mi sie podoba. Jaka 50-latka napisalaby "heh"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44560923]Czy to jakas nowa forma trollowania? Jesli tak to niezbyt mi sie podoba. Jaka 50-latka napisalaby "heh"?[/QUOTE]
Na przykład moja mama ![]() W ogóle mama potrafi zabić trafnym tekstem. I dobrze, wolę, że jest taka, jaka jest niż miałaby wsłuchiwać się w szum klimaksu i utyskiwać, że zaczyna ją strzykać ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Poza tym piszę dziś tylko lewą ręką, bo prawą mam pociętą i w bandażach. Wczoraj zrobili mi kuku na zespół cieśni nadgarstka, trochę boli ![]() ![]() pozdrówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, tak sobie myślę - poczytaj trochę wizażu to tu, to tam i gdzieś pewnie zagrzejesz miejsca i no... zawsze możesz służyć radą osoby lepiej doświadczonej - polecam dział intymne, myślę, że czasem przydałoby się spojrzenie kogoś kto ma więcej niż 14-40.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.