![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
NOWY WĄTEK H&M BERSHKA CUBUS HOUSE TROLL itd
Hej
to mój nowy wątek, uporządkowany ciuszki beda na pierwszej stronie jesli chodzi o to co szukam to nosze rozmiar XS, butki 36/37, nei mam sprecyzowanego dokładnei co poszukuje ale ostatnio zachorowałam na mgiełkowe tuniki wszelkiego rodzaju, sukienki jakieś dopasowane oraz sandałki na obcasie oraz sandałki jakies dobrej firmy typu campus takie sportowe przydałby mi się równeiż plecak dobrej firmy turystyczny jakoś okolo 60 litrów poza tym to co się nawinie kosmetyków raczej mam dużo więc ich nei poszukuje chyab że jakieś dermokosmetyki typu effaclar duo albo normaderm ![]() interesują mnei też książki kinga zapraszam serdecznei ![]()
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-07 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWY WĄTEK H&M BERSHKA CUBUS HOUSE TROLL itd
ODDAM NIE TAK ŁATWO
NOWA Z METKAMI sukienka satynowa empire waist rozmiar 36 opis sukienki : Seksowny krój sprawi, że będziesz wyglądać doskonale i czuć się swobodnie. Sukienka jest wokól całego obwodu ozdobiona śliczną czarną koronką oraz satynową taśmą. Efektownym wykończeniem dołu jest nieco sztywniejszy tiul (przyszyty do podszewki), który daje efekt lekkiego uniesienia sukienki. Materiał - 100 % atłas (satyna). Sukienka jest nowa, nieużywana, z papierową metką, w oryginalnym opakowaniu. Do sukienki w komplecie dołączane gratis satynowe - 6mm ramiączka opcjonalnie do przyszycia. Sukienka jest przeznaczona dla Pani o wymiarch biustu od ok. 84 do 88 cm, talia ok.70 cm, biorda bez znaczenia (lużne). Całkowita długość sukiekni 85 cm. nie jestem pewna cyz chce oddać : nowe alladynki TROLL rozmiar XS są super, biodrowki obnizony krok i gumki na koncach nogawek DOKŁADAM spódniczka HOUSE z nowej kolekcji rozmiar S nowa z metkami, cena na metce 69.90, z falbankami w kwiatki, mini jedynym mankamentem jest zameczek po boku, jest troche wkurzający bo raz się zapina raz nie nowa spodniczka troll jeansowa z metkami, w stylu destroyed rozmiar XS nowe pumpy troll z lny, rozmair XS z metkami, kolor nie taki jaskrawy jak na fotce tylk ostonowany, na dole nogawek gumki
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-23 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
bluza BERSHKA rozm S stan jak nowa kangurka z dwoma kieszeniami chowanymi po bokach, duzym kapturem, biała w kolorowe grochy
sweterk HOUSE nowy rozm M ( z metki L ale pasuje na M) rozciągliwy, cienki, wiec raczej na letnie wieczory i jesien i wiosne sweterk H&M w paski pionowe optycznie wyszczupla, biały w kolorowe paski, rozm 34/36 jak nowy troll z kaczkami, szary, rozciagliwy z elementami rozowymi, dekold serek, milutki, rozmiar S stan bdb sweterek TOP SECRET z dekoldem i guziczkami, super rozmair S jak nowy h&m jak nowy w paski kolorowe i guziczki na ramieniu rozmair 34 house suepr sweterek rozmair S bardzo łądnei lezy wszyscy mi go zazdroscili, fajnei kolorowe paski na sciagaczach i kieszonk iz przodu stan bdb
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-07 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
NOWE SANDAŁKI z zamówienia na SIGMIE zdjecia pozyczone od wizazanki moje sa w kolorze granatowym, skóra naturalna, bardzo miękkie i wygodne, dopasowane, na malym koturnie stabilne, rozmiar 37 dl wkladki 24 cm
balerinki sportowe uzywane stan bdb rozm 37/38 balerinki nowe białe zawiazywane na kostce na kokardki skóra eko, rozmiar 37 dl wkl. 24cm adidasy diverse rozm 38 ale ja mam 37 i chodzilam w nich ale mialam troche luzu, stan bdb tylk osa troche przykurzone a ja nei mam srodkow do czyszczenia, i nei umie mprać butów więc zostawie to nastepcy. sa zadbane tylko mówie, przykurzyły się bo rok leżały nieużywane adidasy diverse 37 z prawdziwej skóry, dopiero co je pastowałam ale nie polerowalam wiec na zdjeciach widać zacieki z pasty, butki w stanie db, w srodku zdrate na piecie troszke aele nie widac tego przy noszeniu i jeden but troche odszedl od tej gumy na czubku ale mozna przykeic.
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-13 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nowa VILA z falbanami w kwiaty super sie ukłąda rozmiar 36
nowa czarna satynowa seksi plisowana rozmiar 34 spódniczka dorothy perkins jak nowa rozmair 36, z wkolorowe grochy, jedyne co to ma malutkie odbrawienai przy pasku, pokazane na zdjeciach, ale jak sie naciagnei bluzke tub ten sciagac to nic a nic nei widac spodniczka w kropki stan idealny rozm S, ze sliskiego, cienkeigo materiału
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-07 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
torby troll i trend statnion, wszystkei w stanie bdb, niebieska z lodem TROLL zapinana na zamek podszewka rozowa w biale groszki, i sztywne dno, trzy pozostale trend station, zapinane na zatrzask, nitowane rączki, wszystkie meiszcza A4 i wszystkie maja w srodku keiszonki na drobiazgi i telefon
czarnej w labedzie nie ma !
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-09-16 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
staniki:
czarny w czachy New Yorker uzywany w stanie bdb, push up, rozmiar 75 B różowy w białe kropki nowy rozmiar 80 B CUBUS nowy biał w małpki rozowe ramiaczka w skelpie kosztowal 59 zł, rozm 75 B kapciochy pluszowe stan bdb nienoszone ale zkaurzone, musze je wyprac, rozm 37/38 nowe szorty majteczki atmosphere rozm 36/38 z gumką na górzei guziczkiem ![]()
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-09-16 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
rurki terranova rozm 27 typowy, jasny jeans, biodrówki stan bdb jedynie co to lekko poszla nitka z boku ale to w niczym nei przeszkadza
rybaczki z COLLOSEUM, nowe tylko nie maja kieszeni, tzn kieszenie sa wyprute i nie zaszyte (przeszkadzały te keiszenie a i tak psodenek nei nosze wiec moglam zostawić), kieszonki wystarczy zaszyć albo nei zaszywac w niczym to nei przeszkadza rozmiar 36 rybaczki brazowe AMISU rozmiar 38, jedyne co to przeszyty guzik ale i tak sa na mne iza duze, bo nosze 34/36 stan bdb spodenki STRADIVARiOUS jak nowe, grube szorty najlepiej na zime do rajtuz, brazowe w białę kropki rozm 34
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-13 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
bluzeczki HOUSE:
oddam za drobiazg !! pomaranczowa stan bdb rozm M czarna z kwiatkami na jednym ramiączku stan bdb rozm M zielona z cytrynka z tylu numer rozm XS/S stan bdb nowa rózowa z metka rozm M nowa bluzeczka z PEEK & CLOPPENBURG przeswitująca z warstwą nieprzeswitująca jak druga bluzka na ramiączkach rozm M, super zwiewna ATMOSPHERE jak nowa różowa dekold w serek rozciągliwa i delikatna rozm 36
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-09-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nowa bluzeczka orsay z super żabotem, wycieta metka, rozmair S obcisła łądnei sie dopasowuj, kolor pudrowy róż z fioletem , bardzo ładny kolor ladniejszy nzi na foto
bluzka butik nowa w panterke z kolnierzykiem i zatraskami na dekoldzie rozmiar S bluzka butik nowa niebieska z super drapowanym dekoldem rozpinanym na zatrzaski i kolneirzykiem rozmiar S
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-09-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
perfumy BI ES
pierwsze to podrobka tych z wykrzyknikiem bodajze COTY, drugie LACOSTA , testery bez zakretek mam jeszcze ten zapach pomarańczowy 313 - zapach alternatywny do Carolina Herrera Chic Crystal perfumy chupa chups sensual heaven, nowe mgiełki avon jabłkowa jeżynowa, wiśniowa i mandarynkowa nowe mydełko THE BODY SHOP o zapachu jakby pomarańczy ale nei psize nigdzie jak ito zapach ![]()
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-09-16 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
zestaw kosmetykow oliwkowych peeling, balsam zel i kule do kapieli, nowy, gwarancja wazna, tylk ozakurzony troche bo stał na wierzchu
szampon PAUL MITCHELL profesjonalny 100 ml uzyty raz balsam nowy NIVEA z czasteczkami pudru slicznie pachnei malinami, wygładza i matuje skóre perfumy thaithian holiday avonu uzyte raz lub dwa, zapach kokosowy oto link do kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-23...oliday-EDT.htm kolczyki nowe gumki zestawy po 5 par gumek w roznych kolorach nowe zestawy kolczyki + wisiorek NOWE
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2010-08-13 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej coś za NOWE z metkami SPODNIE TROLL rurki jasny jeans, w sklepie za 149.90
na pupie fajne kieszonki rozmiar S (typowa Ska) ? jeśli tak i coś Ci się u mnie spodoba to poproszę o wymiary ![]() a te perfumy bi es to podróbka której lacoste? różowej? masz może jej zdjęcie?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za NOWE z metkami SPODNIE TROLL rurki jasny jeans?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za perfumy chupa chups sensual heaven, nowe ?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
perfumy chupa chups http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1281203463 zalezy mi bardzo na bluzie
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za rurki troll?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś za 2 mgiełki do ciała ?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za
mydelko szampon PAUL MITCHELL profesjonalny 100 ml uzyty raz balsam nowy NIVEA z czasteczkami pudru slicznie pachnei malinami, wygładza i matuje skóre
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Coś za mgiełkę mandarynkową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.