|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
zdjecia
Dziewczyny mam problem... chciała bym założyć wątek ciuszkowy ale nie pokazuja mi się obrazki. Napisała bym o tym gdzies indziej ale w każdym innym forum jest wszystko ok tylko tutaj mi się nic nie pokazuje. Kliknęłam najpierw na ten link gdzie powinno sie kliknąć jak coś jest nie tak zainstalowałam operę i znowu jest to samo... o co chodzi?
adminów proszę o nie nakładanie "banów" za ten post jeżeli coś nie pasuje usuńcie go albo przenieście, ale napradę jestem ciekawa co to może być... Edytowane przez kolorowymis Czas edycji: 2010-12-02 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zdjecia
Niedawno byla awaria wizazu, administratorzy utracili wiekszosc waznych danych i w tej chwili nadal odzyskuja je, takze mysle ze to jest powodem tego, ze nie wyswietlaja ci sie obrazki, u mnie jest to samo tak jak i pewnie u wszystkich uzytkownikow wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
oj joj skąd maniusiu takie zdenerwowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Taa jak byk , może i niepotrzebnie , bo większość dziewczyn pyta "coś u mnie" a w swoim wątku nie ma zdjęć. Irytuje mnie już to odpisywanie , że nie widzę zdjęć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I właśnie dlatego , uważam , że każdy ( kto proponuje wymianki i jest jako-tako aktywny) powinien na nowo założyć wątek bo to irytujące jeżeli chodzisz i widzisz pustkę. Dziwi mnie to, że wiele osób nie zmieniło tego znając tą sytuację - tego przecież nie da się nie zauważyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.