|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
POMYSL NA SLUB????
witam!
mam pytanie, czy znacie jakieś fajne miejsce na ślub (ok 35 osób) w okolicy opola?? mój brat w czerwcu bierze ślub, a nie lubi zabaw typu" tańczymy w kółeczko", wiec razem z mama chcemy przygotować cos fajnego, bez "zabaw kółeczkowych" nie za wielka kasę. jeżeli znacie fajne miejsca to piszcie!! dzięki i pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: POMYSL NA SLUB????
Nata
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
hej
pozdrawiam goraco!!! papa |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Prawie trzy lata temu miałam wesele w Mosznej (to w bok od trasy Opole-Racibórz). Niedaleko restauracji jest zamek. To bardzo urocze miejsce, doskonale nadaje się na plener do zdjęć. Można tez popstrykać w zamku, ale tu niestey za opłatą. Restauracja jest przystępna cenowo i nie ma problemu z noclegami bo zaraz obok jest hotel, w którym mogą przespać się goście. W razie pytań, pisz-postaram się pomóc.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Re: A w Poznaniu? Ale nie za drogo??
Wesela sami sobie finansujemy. Ślub planujemy dopiero w grudniu przyszłego roku, ale pieniądze odkładamy już od dawna, jak to studenci
A więc gdzie w Poznaniu można urządzić kameralne wesele bez disco polo i w rozsądnej cenie?? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zupełenie zapomniałma o Mosznej
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
no rzeczywiscie slicznie ;D na epwno wezmiemy to pod uwage!!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Witaj!
Może tym razem ja Ci coś podpowiem My swoje wesele urządzamy w Hotelu Naramowice (przy ul. Naramowickiej, niedaleko Piątkowa)- uważam że tam jest naprawdę ładnie, elegancko i przyjemnie a przy tym po przystępnej cenie, tzn.120 zł/os ale już ze wszystkim: obiad, lody po obiedzie, kolacja-garmażerka, tzw.śniadanko, tort piętrowy, ciasta, szampan - tylko wódeczkę trzeba dostarczyć ale to może i lepiej bo się nie przepłaca i do tego pokój dla młodych gratis. W sumie w poszukiwaniu lokalu przemierzyliśmy Poznań wszerz i wzdłuż No i zdecydowaliśmy się na te Naramowice (teraz po remoncie jest naprawdę ślicznie) bo tam jest tak przytulnie i rodzinnie i wiem że tam dbają o każdy szczegół i jedzenie jest dobre,a poza tym będą się zajmować tylko naszym weselem, a to, moim zdaniem, też jest ważne bo jak w między czasie jest dużo innych gości to ta uwaga się rozprasza. Zastanawialiśmy się jeszcze nad restauracją "Biała Dama" w Kórniku- tak elegancko i "zamkowo"(hi hi) a i ceny kuszące bo ok.90zł/os- jak widać poza Poznaniem Moi znajomi mieli wesele w restauracji "U Mocnego" i tam też całkiem nieźle jest, tak stylowo i ładnie, tylko tam wesela do 50 osób, jest tam ogród - także w razie czego można się przewietrzyć. Aha a ostatnio wpadła mi jeszcze jedna fajna opcja - tam będziemy mieć bal absolutoryjny Ufff... ale się rozpisałam ale może coś Ci się przyda, jak sobie wrzucisz w Google te nazwy to z łatwością znajdziesz ich stronki Pozdrawiam
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
stokrotka_to_ja napisał(a):
> Zupełenie zapomniałma o Mosznej ło jeju! cudownie! Uwielbiam rododendrony i azalie! A ten pałac... to jest na ziemi? W Polsce? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Tajusiu
Bardzo nam pomogłaś aga & paweł |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
stokrotka_to_ja napisał(a):
> Zupełenie zapomniałma o Mosznej Naprawdę "bajkowa" sceneria... > ło jeju! cudownie! Uwielbiam rododendrony i azalie! A ten pałac... to jest na ziemi? W Polsce? Tak, to miejsce jest na ziemi. Tutaj masz link, pod którym się dowiesz o nim więcej. http://www.moszna-zamek.pl/ Osobiście polecam wybrać się tam w maju-czerwcu, gdy kwitną azalie i rododendrony. Latem jest też organizowane "Święto kwitnących azalii" i można sobie na tarasie posłuchać muzyki poważnej. Miejsce naprawdę przecudowne, ma swój mikroklimat, można się wyciszyć, odstresować... A obok znajduje się stadnina koni (btw konie z tej stadniny wygrywały wyścigi na Służewcu i były sprzedawane na aukcjach za baardzo duże pieniądze) www.moszna.pl Moim zdaniem to jedno z tych miejsc, które warto zobaczyć. Przez wiele lat mieszkałam w pobliskiej miejscowości i pokazywałam Moszną większości moich gośi. Wszystkim się podobało
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.