|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Płaszcz-Kożuszek, Bluza z kapturek S,M,L
1.Płaszczyk na kożuszku leci do wisniowysad
rozm. 12 wg mnie M i pasuje też na małe L materiał wierzchni ala zamszyk wymiary : szer. w biuście mierzona na leżąco ok 50cmx2 długość: ok 98 cm Lekkie otarcie przy prawej kieszeni, mało widoczne 2. Bluza z kapturem, materiał ala skórka brzoskwini, na podszewce, kaptur , kieszenie Stan Idealny , prawie jak NOWA rozm. S,pasuje też na M wymiary szer w biuście: 45cmx2 długość: 58cm Edytowane przez CZARNA1979 Czas edycji: 2010-10-19 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płaszcz-Kożuszek, Bluza z kapturek S,M,L
cos u mnie za :
1.Płaszczyk na kożuszku rozm. 12 wg mnie M i pasuje też na małe L materiał wierzchni ala zamszyk wymiary : szer. w biuście długość: rękaw: o ile ma 100cm w biuscie...?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
7. plaszcz grzybek, r. 42/44, bdb, nadaje sie do odswiezenia, fioletowy, 10. mała torebka, przód pikowany, zapinana na magnes 3. trench, plaszcz dwurzedowy z paskiem, rozmiar 40/42, ladna podszewka w kwaituszki, bdb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś za płaszczyk?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
To ja bym była chętna na wymianę
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a mozesz napisac ile plaszczyk ma w biuscie, moge za niego oddac jasny trencz...
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- bylabym chetna na ten plaszczyk, wymienisz go za moj jasny trencz ? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- wymiarki trencza podam jak wroce z domu ok. 18.00 , a plaszcz fioletowy chcialabym wymienic na buty na zime ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
podaje wymiary plaszczyka jasnego:
biust, od pachy do pachy: 50x2 dl, rekawa od pachy w dol: 42cm dl. rekawa od ramienia: 60cm dl. calego plaszcza od ramienia w dol: 65cm
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
co do torebki, to zauwazylam u niej kilka drobnych otarć po 1-2mm w kilku miejscach, na tej czesci pikowanej, i kurcze nie wiem czy jej nie wycofam, moge ci jutro wkleic fotki i ocenisz czy ja chcesz,
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Skoro obgadujesz jedną rzecz z dwiema osobami naraz i nie raczysz żadnej poinformować, że uzgadniasz ją też z inną osobą, to przynajmniej mogłabyś zachować trochę kultury i np. poinformować mnie, że płaszczyk jest nieaktualny!! Nie wiem po co mnie zachęcałaś, że płaszczyk taki fajny i kazałaś mierzyć sukienkę, skoro i tak nie chciałaś się wymienić. Dla mnie to było jasne, że chcesz i dlatego podałam Ci adres. Uważam, że jesteś nieuczciwa!
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mam prawo zstanawiać się z kim się wymienię? Nie prosiłam o Twój adres sama mi go podałaś /ja swojego nie podawałam/ i nic nie pisałam że na 100% się z Tobą wymienię ...więc nie rozumiem Płaszczyk jak narazie aktualny bo z nikim jak widzisz się nie wymieniłam ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Wisniowysad odpisałam u Ciebie ![]() Edytowane przez CZARNA1979 Czas edycji: 2010-10-19 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jak wroce do domu to wkleje fotki torebeczki, zdecydujesz czy ja bierzesz ... ale, ale, przypomnialalo mi sie ze mam jeszcze inna czarną, wkleje ci fotke, bo t akurat mam na laptopie ... moze ta ci sie też spodoba...
tej torebce nic nie dolega, jest w bardzo dobrym stanie
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz, ja się wymieniałam już z większą ilością osób i jeśli ktoś chciał się ze mną wymienić za jakąś rzecz, a omawiał ją jeszcze z kimś innym, to zawsze byłam o tym informowana. Podobnie ja też zawsze informowałam, jak ktoś był zainteresowany np. bluzką, że tę bluzkę omawiam jeszcze z inną osobą i nie jest pewne, czy będę ją jeszcze miała. To chyba naturalne, prawda?? A jak Ty mi zachwalasz płaszczyk, a ja Ci piszę, że się z Tobą wymienię, a Ty nawet nie wspomnisz, że ustalasz go jeszcze z kimś innym, to chyba coś tu jest nie tak, prawda?? Ja pytałam o wymiary płaszcza, więc dlaczego Ty wtedy nie pytałaś o wymiary sukienki?? Adres Ci podałam, bo byłam pewna, że się wymienisz - na to wskazywały Twoje wypowiedzi. Po prostu uważam Twoje zachowanie za brak szacunku i za marnowanie mojego czasu.
Oczywiście masz prawo zastanawiać się z kim się wymienisz, ale osoba z którą ustalasz wymianę ma prawo być informowana o Twoich myślach względem jej rzeczy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dyskusję na ten temat uważam za zbędną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
bluza nadal aktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.