|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kurz kurz kurz
Nie jestem alergikiem ani nikt z moich domowników ale przeraża mnie ciągły widok kurzu! Nie jestem pedantka ale wkurza mnie jak umyje dokładnie podłoge -panele- i po krótkim czasie widze jak osiada kurz , nie mówiac o półkach i telewizorze a parapety od wewnątrz po ok 2 - 3 dniach mam prawie czarne o zewnętrznym wyglądzie okien nie wspomne bo to masakra.Mieszkam w bloku - zamiast pieknych trawników mamy wokół bloku jakis wysypany torf lub cokolwiek to jest i gdzie niegdzie trawka rośnie - wyjscie latem na balkon gdy jest trochę wietrznie to istna porażka bo po kilku chwilach mam pełno piasku w oczach a że nosze soczewki to dotkliwa sprawa.
Nie wiem może ktoś poradzi jak sobie radzi z taka niepożądaną ilością kurzu bo ja juz wysiadam!
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kurz kurz kurz
Moze napisz na plotkowym? Tak napewno cos poradza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Byl niedawno taki watek na plotkowym chyba, ja jestem zdania ze jedynie szmatka antystatyczna odrobine pomaga, ale nie ma co oczekiwac cudow, po prostu trzeba sprzatac
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Może jakiś oczyszczacz powietrza by pomógł...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
polecam JONIZATOR POWIETRZA,u mnie sprawdza się w 100%.kurz nie fruwa,ale opada na podłogę,skąd łatwiej go wytrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.