|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukiwana wizazystka z Poznania.
Wiem, ze pare z nich sie oglasza na tym forum, pare w czasopismie.
Chodzi mi o kogos z kim mialyscie do czynienia, wy badz przyjaciolka, siostra. Bardzo bede wdzieczna za podpowiedzi. Mialam juz jedna probe i bylam niezadowolona. Nie chce wydac i znowu wydac. Zawsze lepiej jak ktos doradzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwana wizazystka z Poznania.
Naprawde nie ma tutaj nikogo z Poznania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Właśnie! Ja też jestem z Poznania i mam ten sam problem. Ślub 1 pazdziernika, a po zrobieniu 2 makijazy probnych dochodze do wniosku, ze sama zrobie makijaz duzo najlepiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powiedz moze gdzie bylas i bylas niezadowolona. To bede unikac. I dlaczego. Ja bylam w studio metamorfozy na Matejki. Makijaz taki sobie, za duzo pudru, oczy wyszly nawet nawet, ale ta twarz, skora czula sie bardzo zle pomimo iz codziennie sie maluje, wiec jest przyzwyczajona. A fryzura (tez tam) do niczego, dziweczyna wyraznie jest rzemieslnikiem.
zajrzyj sobie na ta strone, wydaje sie iz ta pani wie co robi, slyszalas moze sama cos? www.anita.folaron.hd.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak, obiło mi się nazwisko tej pani o uszy, chyba nawet widziałam je w jakimś czasopiśmie poswięconym ślubom. Zresztą gabinety kosmetyczne, pod strzechy, których trafiłam, tez wzięlam z tych gazet. Nie polecam gabinetu "Uroda" (Os. Powstańców Wa-wy)oraz "Pacykarnii" (Owsiana). W obu tych miejscach zrobiono mi "skorupę" na twarzy- czyt. gęsty podkład, fluid i tona pudru. Rozumiem, że makijaz weselny ma być trwały, ale nie wiem, dlaczego panie w tych gabinetach wyszły z założenia, im więcej tym lepiej. Moim zdaniem makijaż panny młodej powinien być subtelny i świeży, niestety zrobiono ze mnie lalkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ruszam do boju w tym tyg. kolejna pani do przetestowania. Mam nadzieje ze bede zadowolona i nie bede musiala znowu szukac. Dam znac jak wrazenia po.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Myslę ze godna polecenie bedzie Pani Agnieszka Stachowiak ze studia Metamorfozy.
To co potrafi zrobić zobaczysz na jej stronie http://www.studio-metamorfozy.com Robiła makijaz mojej kolezance w lipcu i wygladała cudnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.