|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moda klubowa. Pomóżcie
Mam problem zastałam zaproszona przez kolegę do clubu SQ w Poznaniu. Podobno selekcja jest tam okropna i nie wiem jak się ubrać żeby wejść a pojadę dużo km tam więc jakoś nie chciałabym aby ta podróż zakończyła się nie powodzeniem. Jestem studentką mam 20 lat. Ubieram się bardzo elegancko szpileczki 12 cm obowiązkowe i codziennie. Po prostu kocham się ubierać prosto i elegancko. Najchętniej ubrałabym sukienkę ale nie wiem czy nie będę zbyt elegancka do tego clubu. Myślałam aby ubrać takie buty http://www.stylowebutki.pl/products/...04-czarne.html i do tego mam sukienkę bez ramiączek z jest czarna a z pod spodem jest pudrowa halka co sprawia,że fajnie się mieni.Jest elegancka do tego rajstopy i kolczyki w krętki srebrne i jeszcze bransoletka czarna.Wygląda to bardzo elegancko aż może za. Napiszcie mi przykładową propozycję do clubu sq podajcie linki bo jestem zielona. Dużo chodzę na imprezy w Niemczech a tam nie dyskryminują ludzi za ubiór. Naprawdę nie wiem co się ubrać aby mnie wpuścili na 100% dodam,że jestem szczupła więc na dużo mogę sobie pozwolić w kwestii stroju. A to link do tego clubu http://www.sqklub.pl/. Pomóżcie pls
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda klubowa. Pomóżcie
W SQ grają dużo muzyki elektronicznej, a co za tym idzie - strój który opisałaś po prostu odpada.
Generalnie ja bym zrezygnowała z sukienki, kozaki lub buty na obcasie mogą być, jak lubisz, do tego założyłabym po prostu jeansy i jakąś fajną bluzkę na ramiączkach lub tunikę. Napisz co to będzie za impreza, w jakim dniu, z jaką muzyką, to wtedy będę mogła coś więcej doradzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nieeeee, taka sukienka opada... Ale buty pasują jak najbardziej.
Na stronie klubu jest galeria. Przejrzyj ją-na pewno pomoże Ci w decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Chodzi pewnie o to żeby nie przychodzić w adidasach i bluzie. Myślę, że sukienka to przesada ale jeansowe rurki, fajny top i szpilki jak najbardziej pasują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kto był w SQ to wie, że sukienki są bardzo popularne wsród dziewczyn tam :Pwięc to żadna przesada
![]() kiecka, obcasy, kopertówka, to typowy zestaw tam ![]() ![]() ale jesli chcesz sie wpasować do towarzystwo to sukienka i tak jak pisalam wyzej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-11-27 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
ale jesli chcesz sie wpasować do towarzystwo to sukienka i tak jak pisalam wyzej
![]() ![]() ![]() nie nie jest balowa ani rozkloszowana jest prosta przylegająca a sukienki bardzo lubię jeansy plus top to oklepane ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ja zawsze nosze sukienki na takie wyjscia, ew. tunika i eleganckie spodnie, ale jatak nieczesto wychodze...:P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sukienki bardzo lubię jeansy plus top to oklepane ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- no właśnie niektórych clubach właśnie takie ubiory wymagają nie ważne jaka muza więc pytam a top plus jeansy oklepane[/QUOTE] nooo to wskakujesz w kiecke i idziesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ważne,żebyś była dobrze umalowana i miała ładną fryzurę. Bo i tak będziesz miała płaszcz,prawda? A szpilki to dobry wybór.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.