|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem z officem :(
Nie wiem czy na tym forum można zakładać takie watki ale wierze w Was dziewczyny
![]() Mam prezentacje multimedialna od profesora ze studiów zapisana w formacie 97-2003 i do tego z hasłem. Ja posiadam office 2007 i czy to możliwe ze z tego powodu nie chce mi się ta prezentacja otworzyć? Pomóżcie ;( ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z officem :(
office 2007 bez problemu otwiera pliki z wersji 97-03
nie wiem, jak z tymi zahasłowanymi, bo nie próbowałam ale moim zdaniem- nie powinno być problemu a innym też się nie otwiera? pytałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
W nowszej wersji starsze się otwierają ale nie odwrotnie.
Wersja 2007 nie otwarłaby Ci się w wersji 97-03 (chyba, że byłaby sprawdzona przed zapisaniem/zamknięciem zgodnie ze standardami wersji 97-03) Co do hasła.. może jest ono jakoś zmodyfikowane ? Mała/wielka litera .. może caps lock był włączony i odwrotnie jest hasło zamiast np Anna to jest aNNA ? Może jakaś spacja/podkreślnik ....
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pojawia mi się taki komunikat. Profesor pisał, że hasło wpisuje poprawnie. Wyłączam antywirusa i tak samo się pojawia;/ nie wiem już o co chodzi
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj włączyć samego Power Pointa, wybrać na górze Plik --> Otwórz ---> i wtedy na kompie odnaleźć prezentację od wykładowcy.
A klikałas tam guziczek "Pomoc" albo "Otwórz w oknie pomocy" ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mi się wydaje że plik podczas przesyłania/kopiowania, mógł zostać uszkodzony. Poproś aby profesor wysłał Ci prezentację raz jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.