![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*Lancome, Kryolan, GloMinerals, SVR i inne kosmetyki...*NIEAKTUALNE!!!!!!!!!! =E.L.F Healthy Glow Bronzing Powder- rozświetlacz do twarzy, odcień Luminance, ubytek znikomy: http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~29.htm /produkt-34687-opis-Vichy-Aera-Teint-Pure-Kremowy-podklad-do-cery-suchej.htm =LANCASTER- Szminka w odcieniu Rouge Grace Sheer, nr 301 Petal z maleńkimi drobinkami, 4g -jest jakieś 3/4. Pękła mi zatyczka, więc dokładam inną. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-15604-opis-Lancaster-Rouge-Grace-Sheer.htm LAURESS - Soft Tan , sampel słoiczek, zafoliowany EDM- puste oapkowanie z sitkiem po bigu. Wyczyszczone. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-12-03 o 10:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Lancome, Kryolan, GloMinerals, SVR i inne kosmetyki...*
To witamy
![]() ![]() ![]() jak poród i jak Wy się czujecie?córeczka czy synuś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ..to chyba nie ten wątek, na takie wspomnienie ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-11-10 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za róz lancome?
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jezu,współczuję i zarazem gratuluje Córci.Oczywiście także gratulacje dla starszej siostry.Teraz wypoczywajcie dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ten puder z lusterkiem to ; -Puder bronzer Sephora -Sun Disk - ogromny spodek 30g z dużym lusterkiem, kolor 02 soleil dore- nowy raz maźnięty palcem, czego w ogole nie widać
![]() Ten mniejszy spodek to puder rozświetlający z sephory ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
HEj, gratuluje dzidzi
![]() Znalazłabyś coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
SVR Xerial 5 Cereme Visage. Krem do twarzy, tubka 50 ml- użyty 3x, 05.2012. MAZIDŁA- Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry- Flo (R) AF Pure- 25g, data 04.2011 Dax Cosmetics - Perfecta Mama - Intensywny preparat przeciw rozstępom, 150 ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za KRYOLAN CONCEALER CIRCLE i Sanoflore?
![]() |
#12 |
BAN stały
|
coś za kryolan i ruby rose?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
🦄
|
Przyszłam się przywitać i pogratulować rozpakowania, córa piękna!!
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję ![]() A u Ciebie ..kurczę...masz śliczne ubrania, ale tak konkretnie- to nic nie wybrałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Hej ![]() Zestaw kosmetyków firmy adorn&adore Nie znam tej firmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Serdeczne dzięki Dziewczyny ![]() Chyba wybrzydzam, wybacznie...nic nie wypatrzyłam ![]() Witaj Kochana ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
KRYOLAN CONCEALER CIRCLE, no.3-mapka kamuflaży, waga aż(!) 40 g. Maźnięte kilka razy.
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazłam nic z żadnym z wątków...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za roz lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej Hej
![]() ![]() Ciężko mi powiedzieć jednoznacznie czy to podkład czy puder (2w1?) jak na puder jest mocno kryjący, nadaje się jednak do poprawek w ciągu dnia (do tego z resztą w większości mi służył) zdarzyło, się z braku czasu, że nałożyłam go na "gołą" buzię, też się sprawdził. Hmmm kolor.. przychodzi mi na myśl Fawn EDM, ale głowy nie dam... ![]() ![]() Oddaję, bo w tej chwili się tak nie peelinguje, nie złuszczam tak naskórka, przez co nie jestem taka jaśniutka jak rok temu... więc kupię manhattana zapewne (przymierzam się) ale o ton ciemniejszy, bo nie miałam do niego żadnego "ale" no oprócz w tej chwili jednak ciut koloru.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej, kolczyki obie pary są normalnej grubości, może te jedne tak dziwnie wyszły na zdjęciu
![]() Z Twoich podoba mi się krem do biustu i koło korektorów ![]() Zrobiłam dokładkę także możesz spojrzeć czy cos jeszcze Ci nie wpadnie w oko ![]()
Zapraszam na mojego bloga: Kosmetyki, makijaże, włosy ![]() www.mysiblog.blogspot.com -------------------------------- Odchudzam się! Paleo od 06.01.2014 r -14.5 kg 86 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xsylax Czas edycji: 2010-11-18 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się u Ciebie:
.=NIVEA- Visage DNAge Serum na szyję, dekolt i ramiona 150 ml, 1x stestowane, praktycznie nowe KOD 80150630 http://www.ell-shop.pl/p/pl/3575/a.html =AVON Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu) 150 ML, stestowany 3x, świeży. Może znajdziesz u mnie coś w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biegnę z adresem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Clinique Blushing blush powder NR 10 Sunset Glow -ubytek minimalny
Vichy , Aera Teint Pure kolory 23 ,35 - użyte dla sprawdzenia koloru za LANCOME BLUSH SUBTIL Precious Edytion , nr 28 Coral Marvel- śliczny róż, kod MD 1691, kasetka z lusterkiem +pędzelek w folii, kartonik, waga 7,5 g. Nówka sztuka,moje zapasy.Najchętniej kusić można innym różem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ![]() A jakie daty kosmetyków, swieże? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie w watkach za
=ZSK OLEJEK CYTRONELOWY 6/7ML DATA 07.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK cedrowy 6/7 ml, data 01.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK- Olej z nasion z czarnej porzeczki, 18, 5% GLA, 30 ml, data 06.2011 ( j.w.odpowiednio przechowywany) www.zrobsobiekrem.pl EDM- puste oapkowanie z sitkiem po bigu. Wyczyszczone.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.