|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dekoracja koscioła zimą ??
Dziewczyny, spotkałyscie sie kiedys z jakas ciekawą dekoracja kościoła w odsłonie zimowej? Slub w styczniu, fakt faktem beda jeszcze wtedy elementy dekoracji swiatecznej, ale trzeba "cos zrobic" z ławkami. Poza tym to, ze tak szybko zimą zapada ciemmność chciałabym wykorzystać umieszczajac w kosciele swiece. Spotkała się któraś z Wam z jakimś ciekawym rozwiazaniem????
Bardzo dziekuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dekoracja koscioła zimą ??
Proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
beatkap1 myśle że jak trafisz na dobrą dekoratorką to pomysłami sypnie ci jak z rękawa. Jest dużo możliwości, sama kiedyś myślałam o ślubie w zimie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pomysł ze swiecami jest doskonały. W zimowy dzień dodadzą one dużo ciepła Świątyni. Poniżej moje propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
też radzę najpierw dowiedzieć się u proboszcza, co on myśli o dekoracji. nie wszyscy zgadzają się na samodzielne dekorowanie- część narzuca np konkretne kwiaciarnie lub dekoratorów :/ ze świecami tez się trzeba zapytać- może na plebani stoją gdzieś świeczniki, bo stawianie na ziemi może być ryzykowne, choćby ze względu na wosk brudzący posadzkę albo małe dzieci, które wchodzą wszak wszędzie.
nie wiem, jak wygląda kościół, w którym planujesz ślub, ale ciekawy efekt może dać użycie kolorów zimy: bieli, srebrnego i bladego błękitu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Załączam zdjecia Kosciola, w którym bedzie ślub
![]() ![]() Co o tym myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() P.S. Byłam kiedyś na ślubie zimą. W Kościele nie było żadnych dekoracji oprócz dwóch choinek ze światełkami przy ołtarzu...ale wiecie co robiło mega klimat? ...zanim rozpoczęła się msza, goście ze względu na ziąb na dworze oczekiwali na PM wewnątrz i w tym czasie cały Kościół wypełniała muzyka Ennio Morricone grana na oboju. http://www.youtube.com/watch?v=ZT1GB...eature=related Coś niesamowitego. Czułam się jak w bajce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.