|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Aparat stały a kolczyk w wardze ?
Witam, jeśli napisałam w złym temacie to proszę o przeniesienie, jakoś nie bardzo się tutaj orientuję, a zaczęłam ten temat, bo nie znalazłam nic podobnego.
Więc mam aparat na górze, niedługo zakładam dół, a chciałabym mieć kolczyk w dolnej wardze (lowbret) Czy przy aparacie będzie to przeszkadzało ? Mogłabym poczekać do ściągnięcia aparatu, ale to ponad 2 lata ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aparat stały a kolczyk w wardze ?
jaka masz wade?? bo moim zdaniem kazdy kolczyk bedzie przeszkadzal, ale niektore wady po prostu uniemozliwia cos takiego
![]() przyklad niektore wady leczy sie przez wysuwanie dolnych zebow ![]() ogolnie na pewno bym to odradzala, dwa lata fakt strasznie dlugo, ale mozesz w tym czasie zrobic inny kolczyk ( czy chcby tatuaz), a na pewno powinnas porozmawiac z ortodonta ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wady nie mam dużej. Zęby są w miarę prosto w łuku tylko może 1 mm poodsuwane przód czy w tył, ale to tylko dlatego że jest ciasno w szczęce.
Niestety właśnie mam 15 lat, w lutym 16 i rodzice na tatuaż nie pozwalają, a kolczyk, podoba im się tylko w uchu albo w wardze, nie chcę dostać szlabanu na pół życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nad tym zahaczaniem się właśnie zastanawiałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.