|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie złożyć skargę?
Dziewczyny, może któras z was wie, pracuje w bibliotece, albo coś takiego.
Gdzie mam zlożyc skargę na panią bibliotekarkę, która nie wywiązuje się ze swoich obowiązkow, jest niemiła, opryskliwa i przede wszystkim - ostatnio miałam taką sytuację - NIE CHCE mi wypożyczyć książki, która jest mi potrzebna? ![]() ![]() Licze na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie złożyć skargę?
skarge mozesz zlozyc do kierownika biblioteki. a moze nie to ze nie chciala ale nie mogla jej wypozyczyc bo moze zamowiona byla? poza tym jak sie nie wywiazuje ze swoich obowiazkow? nie oceaniasz jej zbyt pochopnie i pod wplywem emocji?
Edytowane przez gringolada Czas edycji: 2010-11-04 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co znaczy ,że nie chce ci wypożyczyć ?jakis argument ? czy strzelila focha i powiedziala bo nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
okej, to opisze sytuacje bardziej.
byłam w moim miescie rodzinnym. w filii nr 1. tam ta ksiazka była wypozyczona, a pani poinformowała mnie, że jest jeden egzemplarz w filii nr 2 ' na basenie.' . poszłam tam i pani nie zaglądając w system, powiedziała, że ksiazki nie ma. probowalam dopytac czy jest wypozyczona, zamowiona i nic. zadnej odpowiedzi. jakby focha strzeliła. ![]() odpuscilam, mowie, ze w takim razie potrzebuje jeszcze dwoch ksiazek. [ dwa konkretne tytuły i autorzy. ksiazki, ktore są na tzw. zapleczu, więc nie moglabym isc sama i wziac. ![]() ![]() to był piątek. we wtorek poszlam znowu do filii nr 1, bo potrzebowalam skserowac inną ksiazke. znow zapytałam o tą ksiazke i znowu dowiedzialam sie, ze ksiazka jest dostepna w filii nr 2. postanowilam tam pojsc drugi raz. na szczescie trafilam na drugą młodą dziewczynę i dostałam upragnioną książke pana Zimbardo, która była tam oczywiscie cały czas dostępna.... ![]() pani ta pracuje w tej bibliotece już sporo. pamiętam ją jeszcze z czasów podstawówkowo - gimnazjalnych. zawsze była niemiła, niezbyt pomocna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli to jest biblioteka publiczna, to prawdopodobnie podlega wójtowi lub bumistrzowi i to tam trzeba pisac skargi/zażalenia.
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja pracuję w bibliotece. Skargi przesyłane są najczęściej mailem. Biblioteka publiczna owszem podlega burmistrzowi/wójtowi, ale ich zadaniem jest tylko finansowanie placówki, a nie personel. Skoro to była filia musi być też biblioteka główna, do jej kierownika należy złożyć skargę.
Edytowane przez morrigan1986 Czas edycji: 2010-11-04 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mozesz tez zlozyc skarge radzie gminy/miasta, np. do komisji kultury lub tym podobnej, chociaz najwlasciwszy jest kierownik. znajdz regulamin. powinno pisac do kogo kierowac skarge.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.