|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
na dobry początek - próbki vichy, clinique
mam trochę 'zalegających po kątach' drobiazgów, może komuś wpadną w oko
![]() 3 kroki clinique 3x1,5ml (3szt) 3 kroki clinique - żel50ml, tonik100ml, lotion30ml clinique liquid facial soap extra mild dry skin clinique liquid facial soap oily skin formula 50ml tołpa normalizujący żel do mycia twarzy skóra wrażliwa, mieszana, tłusta 150ml yves rocher bio culture wake up lotion 200ml l'biotica moc natury wax jedwab w płynie 1,5ml (4szt) l'oreal true match w3 beige dore 30ml podkład matujący aera teint vichy, 35 moyen sand 1,5ml (8szt) superbalanced make up clinique 03 ivory 1,5ml (2szt) soraya make up sceniczny 02 ciepły beż + baza silikonowa 2x1,5ml (2 szt) mineral care mineral bath salts - sól z minerłami z morza martwego 300g zamierzam na bieżąco aktualizować i dorzucać kolejne rzeczy. interesuje mnie naturalna pielęgnacja i minerały; pozdrawiam ![]()
24.01.2010 daję szansę moim włosom Edytowane przez gubis Czas edycji: 2010-10-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: na dobry początek - próbki vichy, clinique
Witaj
![]() 3 kroki clinique 3x1,5ml (3szt) superbalanced make up clinique 03 ivory 1,5ml (2szt) l'biotica moc natury wax jedwab w płynie 1,5ml (2szt) Czy wyszukasz u mnie coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
podobają mi się :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
_amaja_ - niestety nic
![]() Solciuchna - zajrzałam do Twojego wątku i widzę, że szukasz eyelinera, mam dużego, żelowego inglota z którego chętnie odstąpie połowę ![]() podoba mi się: Beckham Intimately Yours. Nowa próbka perfum 1 ml Odlewka DKNY Red Delicious 7 ml. ewentualnie, jeśli masz podkłady w okolicach olive fair edm, cream lucy w formule innej niż light to chętnie zerknę. byłabym zainteresowana również primerami/finisherami ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
3 kroki clinique - żel50ml, tonik100ml, lotion30ml
yves rocher bio culture wake up loton 200ml mineral care mineral bath salts - sól z minerłami z morza martwego 300g cos u mnie ?? ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476015 Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2010-10-29 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś za 3kroki i tołpę?
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dobra, wypiszę Ci wszystkie minerałki jakie mam, bo już sama się w tym gubię :P
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2010-10-30 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
to mój debiut na wymiankowym więc ciężko jest mi okreslić 'wartość' wymiany, co proponujesz?
z minerałów interesowałaby mi joppa ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
3 kroki clinique 3x1,5ml (3szt)
3 kroki clinique - żel50ml, tonik100ml, lotion30ml clinique liquid facial soap extra mild dry skin clinique liquid facial soap oily skin formula 50ml mam np. EDM finish powder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.