|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za te rzeczy ;)
Oddam za te rzeczy pół wątku
![]() To większe pół ![]() Poszukuję: 1.Tunik koszulowych 2.Spodni (koniecznie rurek!) rozmiar 40-42 3.Koszulek ze śmiesznymi napisami 4.Jakiejś dużej torby 5.Ciekawych bluz na zamek 6.Fajnych leginsów 7.Ciekawej tuniki 8.Karteczek (notesików) z Diddla (oddam dużo.!) ![]() 9.CHARMSY! (ODDAM WSZYSTKO!) Interesują mnie głównie rzeczy ze sklepów takich jak New Yorker,Cropp itp., ale nie pogardzę też jakimś H&Mem itd ![]() Jeśli coś mi się naprawdę spodoba (głównie spodnie ![]() ![]() Czekam na Wasze odpowiedzi (w miarę możliwości proszę o dodawnie zdjęć)
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! Edytowane przez A taka jedna Czas edycji: 2010-11-09 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wiele za te rzeczy ;)
ja mam w wątklu bluze na zamek, tuniki do legginsow czy jeansy czarne w rozm. 40 - 42
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
przejrzalam twoj awish i mam leginsy fioletowe z zapietkami i jeszcze poszukam ale jutro i dzieki za zyczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1.Tunik koszulowych
4.Jakiejś dużej torby i tuniki u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam poza wątkiem dużą torbę worek , nową ,czarną, z butiku ,jesli by cie interesowala.
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Może ktoś coś jeszcze znajdzie?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja mam w watku 2 tuniki koszulowe
jestem zainteresowana http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7d9d66432.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.