|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
problem z kanapą
Mój pokój dzienny przeszedł małą metamorfoze. Jednak nie mogłam sobie pozwolić na zakup nowej kanapy, dlatego bardzo prosze o rade. Moim zdaniem kanapa wygląda dosyć kiczowato i tandetnie. Chciałabym dokupić do niej jakies dwie poduszki, aby choć troche dodały jej uroku(czyli chciałabym obecne poduszki zosatwić a jdynie dwie małe dodać). Kanapa jest w kolorze zgaszonej czerwieni z beżowymi wstawkami. Poduszki z jednej strony sa w kolorze beżu, z drugiej w kolorze kanapy czyli zgaszonej czerwieni (Na zdjęciu widać strone beżową.) W pokoju mam meble BRW Largo Classic,w kolorze ciemnego brązu . Niestety nie posiadam aktualnych zdjęć kanapy, dlatego chcialam dodać, że nie mam już tych rzeczy widocznych na zdjęciu czyli dywanu, stoliku, lampy itp. . Wklejam również moje dwie propozycje poduszek z Jyska w kolorze kremowym i khaki (cokolwiek to znaczy).http://jysk.pl/210/211/213/4884400/a/catalog Co o nich myślicie?
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-03-01 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem z kanapą
Trudno powiedzieć, ten układ co jest na pierwszym zdjęciu nie wygląda AŻ TAK kiczowato. To Twój poprzedni pokój -dobrze zrozumiałam?? Co do poduszek - wg mnie niczego nie zmieniają. Nie wiem co masz w pokoju żeby Ci doradzić. Przydałoby się foto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
Cytat:
Pomyślałam, sobie, że może moje trzy duże poduszki kładłabym stroną w kolorze czerwieni i pomiędzy nie dołożyłabym dwie mniejsze. tylko nie wiem jaki kolor wybrać, no i czy zdecydować się na te poduszki? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-03-01 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem to nie wygląda źle...
pewnie Tobie się opatrzyło i znudziło jeśli tak to kup te dwie poduszki, praktyczniejsze będą te ciemniejsze - mniej brudzące i chyba bardziej będą pasowały do tych wstawek beżowych... a! no i to w ogóle nie jest problem bo w jysku masz możliwość zwrotu towaru!!! Więc kupuj przymierz i wtedy zobaczysz czy Ci sie podoba! powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Cytat:
Jak wcześniej wspominałam, nie mam już dywanu stolika oraz lampy z tego zdjęcia z kanapą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Obrazek to wogóle nie mój styl, po za tym jest za mały
![]() ja preferuję zdjecia... rama i obraz to ta sama tonacja kolorystyczna... wiec mi nie bardzo... polecam poszukać w necie szablonów naklejek na scianę - są bardzo fajne i ja sama mam zamiar sobie coś takiego zakupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Cytat:
Więc może narazie nic nie będe wieszać...?? Chciałabym kupić coś naprawde ładnego, dlatego nie chce się spieszyc... A poza tym nie mam nawet żadnej koncepcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do ozdób-to myśle że obrazy w ciemnych ramach w stylu retro-pasują do mebli natomiast nie wiem jakby się komponowały z kanapą ale sądze że nienajgorzej;] Retro - mam na myśli nie jakies poparty czy tam twarze marilyn monroe tylko kwiaty, pejzaze ;] Edytowane przez maugoszatka Czas edycji: 2009-03-02 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Może uszyj nowe pokrowce na poduchy - kolor jest ok, wystarczy poszukać materiału w kwiaty - jak na dywanie - wzór na tej jasnej części.
![]() |
#10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.