|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o rady..
Witam, mam problem jak niejedna kobieta tzn. zaniedbałam się do bardzo dużego stopnia.
Opowiem jak to u mnie jest; bałagan w pokoju, problemy z utrzymaniem higieny, b.dużo krost na całym ciele, waga też ma wiele do życzenia.. itd dziś to do mnie dotarło, że przeholowałam.. jak mam się za siebie zabrać? Chciałabym się 'ogarnąć' do Sylwestra tego roku. Bardzo proszę o rady.. mam zaledwie 16lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o rady..
nie roumiem co to znaczy problemy z utrzymaniem higieny? czyli nie myjesz sie czy jak?co do reszty to zmieniaj to malymi kroczkami: posprzataj pokoj, moze jakas dieta, wizyta u dermatologa jak duzo krost. powoli malymi kroczkami a wszystko sie uda. byle tylko po sylwku znow sie nie zaniedbaj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hop hop i do sprzatania! Mi zawsze latwiej funkcjonowac i zbierac mysli, jak mam wokol siebie pozadek. Oczywiscie moge byc w tym przeczuciu odosobniona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja na twoim miejscu zaczelabym od porzadnego prysznica, pozniej posprzataj pokoj(wyrzuc co nie potrzebne), moge sie zalozyc ze beda z tego jakies 4 worki pelne smieci... krostki to pewnie powychodzili przez jak ty to okreslasz "brak higieny", wystarczy wziazc prysznic 2 razy dziennie i po problemie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bałagan mogę zrozumieć, każdemu ma słabe chwile no ale możesz sobie postawnowić na początek sprzątanie raz w tygodniu... Problem z utrzymaniem higieny???? ![]() Krosty? Idź do dermatologa niech Ci przepisze jakieś lekarstwa i problem z głowy a nie użalaj się nad sobą... Waga? Mozesz przejść na jakąś dietę, trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło... ![]()
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba jakiś żart ![]() A jeśli nie, to zapewniam cię, że niejedna kobieta nie ma takich problemów (chyba, że to jakiś brudas). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem typem lubiącym sterylność ale ogólny porządek wprawia mnie w dobry nastrój.
Zrób sobie plan działań i powoli, systematycznie posprzątaj pokój. Weż duży wór na smieci i zacznij sie tego pozbywać, z szafek, biurka... Wytrzyj kurze, umyj okno, paraper, odkurz dywan. A co do siebie, to wejdz na dłużej do wanny, nałóż maseczkę, umyj włosy i włóż czyste ciuchy. Od razu pozujesz sie lepiej. Najważniejsze, że chcesz coś z tym zrobic ![]() Powodzenia ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() co tu innego doradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.