| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-11, 14:28 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | masa koralikowa plus koraliki - puzderko, bransoletki

Moje  wprawki z  bizuteria – uwielbiam  bransoletki  wiec jak ostatnio trafilam w  empiku na  obrecze   to  kupiłam trzy. Przedstawiam kilka wariacji  -  ta sama baza wypelniajaca,   koraliki -   kilka z  kolorow powtarza się na każdej  bransoletce, ale  kazda ma inny  charakter.  Jedna jest    ciemna -    kolory koralikow: zielony, czerwony i   bezowy. Druga nieco rozjasniona delikatnym fiolecikiem i jasnoniebieskim. Trzecia - podobnie jak druga, ale wieksze odległości miedzy koralikami. Tymi samymi koralikami /bez czerwonego/ ale ze zlota baza ozdobiłam puzderko na kolczyki : ) | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 15:17 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: masa koralikowa plus koraliki -  puzderko,  bransoletki

Twoja robota ?? czym one zostały "doczepione" do bransoletki ??

| 
|     |   | 
|  2005-09-11, 17:31 | #3 | 
				 | 

moja  robota -  oddzielnie byly koraliki, oddzielnie  masa koralikowa -  ten  zelik  z  drobnych koralikow i oddzielnie "gole" obrecze.

| 
|     |   | 
|  2005-09-11, 17:44 | #4 | 
| Zadomowienie | 

dlaczego u mnie nie ma takiego Empiku    
				__________________ ************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P   ************************* ********************** | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 19:04 | #5 | 
| Zadomowienie | 

To masa koralikowa to jest jakiś żel który skleja to wszystko ?? gdzie można ją kupić ?? Bardzo ładne    | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 19:15 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

wow jestem pod wrazenem wyszlo super !!!! u mnie tez nie ma takiego empiku   rzeszow nie zaopatrzony   
				__________________ "Pytania są niebezpieczne, Nie ruszaj ich, będą spały. Zapytasz - zbudzisz, i znacznie więcej Niż myślisz pytań powstanie." J.C. | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 20:11 | #7 | 
				 | 

ja mase kupilam w  Empiku  w  Wawie  w  Arkadii, wiem  ze takie  stoisko  jest tez w  Empiku w  Poznaniu. sloiczek kosztuje kolo 18 zl, zrobilam 3 branzoletki i zuzylam moze 1/3 , wiec jest wydajne. | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 17:05 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle... 
				 | 

u mnie tez nie ma takiego empiku, a ile zaplacilas za obręcze i jeszcze jedno pytanko do warszawskich wizażanek (albo Poznańskich chć raczej do tych pierwszych): Kiedys będąc w Blue City widzialam małe krosenko (takie jak mozna użyc do koralików), czy któraś z was mogłaby się zorientować czy takowe cudo tam jest i ile kosztuje.... jeśli byłoby to prosze napiszcie(slyszalam ze mają tez mic dostawe w arkadii)(byłybyście tez bardzo kochane gdybyscie mogly sprawdzic czy jest klej do decoupagu na tkaninach i srebrny drucik rayhera o grubosci 0,25 albo 0,20 i linka stalowa srebrna podobnej grubości oraz ile to kosztuje)   :cmo  k:    :cmok  :           | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 17:35 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

slicznie ci wyszlo..  sama ostatnio bylam w empiku i ogladalam te obrecze, koraliki i reszte...ale jakos sie nie zdecydowalam na zakup...teraz zaluje;( 
				__________________  stylizacja pazurków to moja pasja   | 
|     |   | 
|  2005-09-15, 08:54 | #10 | 
				 | 

Biedronko -  obrecze  byly po  18  albo  28 zl za sztuke nie  pamietam  teraz.ale udalo mi sie kupic w  promocji -   bierzesz 3  placisz  za  2 /najtansze za  darmo/ wiec  w  takim  rozliczeniu kosztow  cena byla dla mnie  do przelkniecia...

| 
|     |   | 
|  2005-11-04, 16:57 | #11 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) | 

A czy ktoś wie, czy i gdzie w Olsztynie można dostać taką masę? Pisałyście o Empiku - takim zwykłym najzwyklejszym ??

| 
|     |   | 
|  2005-11-04, 17:22 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Jaszmurkolandia 
				 | 

Pięknie Ci to wyszło   Bardzo oryginalny pomysł  efekt świetny   Baaardzo mi się podobają bransoletki-a pudełeczka to już w ogóle świetne       Gratuluję     
				__________________ Everything I'm not, made me everything I am. wyloguj | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 18:24 | #13 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle... 
				 | 

Cytat: 
 http://www.empik.com/homeart.jsp?a=1 | |
|     |   | 
|  2005-11-05, 12:57 | #14 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) | 

Acha, szkoda, że się nie załapałam. W Olsztnie nie ma takich sklepów...

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Biżuteria | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.