|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dzieciaki z klasy 402
Witam,
poszukuję płyty ze wszystkimi odcinkami kreskówki "dzieciaki z klasy 402". Uwielbiam tę kreskówkę, a niestety w internecie jest tylko część odcinków ;c przekopałam cały internet i nie ma. Ani odcinków, ani nigdzie nie znalazłam oferty sprzedaży płyty. Może któraś z Was ma niepotrzebną? O ile w ogóle taka istnieje. Aż ciężko uwierzyć, że w internecie, gdzie zazwyczaj jest wszystko zabrakło tego na czym mi zależy ;c Także podsumowując. Czy któraś z Was ma taką płytę? Lub może jest geniuszem w poszukiwaniach w necie i znajdzie WSZYSTKIE (52) odcinki lub płytkę do kupienia? ![]() Będę BARDZO wdzięczna. tak btw. Są tu jakieś wizażanki, które również kochają tę kreskówkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieciaki z klasy 402
yyy
http://www.youtube.com/watch?v=R2QFa-o3mm0 o to chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
gdyby to było takie proste, to uwierz, że by mnie tu nie było. Jak wspominałam chciałabym WSZYSTKIE odcinki. Tu, jak i na wszystkich innych stronach jest tylko część odcinków.
Ale dziękuję za chęci ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Płytka kiedyś była wydawana w jakimś magazynie, ale na niej były tylko 4 odcinki, wątpie, żeby wydali całą serię na DVD.
Ale uważam, że przy dobrych poszukiwaniach na wszelkich kreskóweczkach, kreskówkach itp (strony z kreskówkami) udało by się znaleźć w końcu wszystkie odcinki, w końcu starsze i mniej popularne kreskówki bez problemu w całości oglądałam na tego typu portalach
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no i właśnie tu jest problem ;c przeszukałam wszystkie tego typu strony, wpisywałam po kolei tytuły wszystkich "zaginionych" odcinków i nie ma nic. Na każdej stronie są te same odcinki. O tej płycie słyszałam, ale nigdzie nie znalazłam oferty sprzedaży. Szkoda, że ludzie którzy ją mają nie udostępniają tych odcinków w internecie, bo są na niej akurat 3 z tych, których nigdzie nie ma ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Otóż nigdzie nie mogę znaleźć odcinków:
02. Bezpieczne miejsce 03. Żujec wyżutej gumy 04. Praca zespołowa 09. Biblioteka imienia Arthura Vanderwalla 11. Zdrowotna obsesja 17. Wpływ Merkurego 24. Woda niegazowana, basen tylko dla dorosłych i przysmak z drobiu 28. Bal przebierańców 29. Szkolny kiermasz 40. Wujek 41. Drużyna wiewiórek dziewcząt i chłopców 42. Nie wiem, nie obchodzi mnie to, zalatuje 43. Nie wkładaj palca do elektrycznego gniazdka 44. Ogrodnicze zawody 45. Wstęp tylko z zaproszeniem 46. To ci odbierze oddech 47. Zero zwrotów, zero wymian 48. Zatrzaśnięty zeszyt 49. Hałas wokół Shnitzy 50. Komu dzwoni dzwonek 51. Uwierz albo nie 52. Cześć IQ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiałam tę kreskówkę!
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja także!
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
rok minął, ale zujec wyzutej gumy jest na youtubie i kreskoweczki.pl ale reszty rowniez nie ma
![]() ja tez uwielbiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Płyta, owszem była wydawana, posiadam ją, ale są na niej tylko 4 pierwsze odcinki. Sama szukałam, myśląc, że może jeszcze coś wyszło na płycie, ale nie znalazłam. Może odcinki zostaną dodane na Youtube, bo na Jetixie były emitowane z polskim dubblingiem, więc z tym nie ma problemu i gdzieś na pewno kiedyś zostaną opublikowane. Nie ma nawet co szukać po innych stronach z kreskówkami, bo nie znajdziecie. Niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wszystkie odcinki są na you tube jednakże po angielsku lub hiszpańsku, jakby ktoś potrafił przetłumaczyć byłoby rewelacyjnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Tak tak ja pamiętam tą kreskówkę czasy młodości <33 chyba to była na Jetix lub Fox Kids
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.