|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
UK diorshow, masterpiece na wymianke
Diorshow maskara black
MF Masterpiece black/brown Lancome LExtreme black Preferuje panie z UK ze wzgledu na bezpieczenstwo i koszt przesylki, za co z gory przepraszam ![]() Chetnie wymienie dwa tusze do rzes, pierwszy to Diorshow mascara kupiony w miniony poniedzialek , uzyty jakies 5 razy, kupiony na cheapsmells. Drugi to MF masterpiece max, black/brown, uzyty rowniez okolo pieciu razy, zakupiony w superdrug. Oba tusze zakupilam po raz pierwszy i na pewno ostatni, nie nadaja sie do moich rzes, za to bardzo uszczesliwil mnie telescopic i jemu narazie pozostane wierna ![]() Mam kolejne cudenko Lancome LExtreme, dostalam przed chwila dolaczony jako prezent niespodzianka do zamowienia internetowego. Nie przeszedl testu, to nie jest tusz dla mnie, wiec jest do wymiany. Zastrzegam jednak, ze nie jestem pewna czy tusz jest orginalny, poniewaz zamowienie jest od osoby prywatnej, a nie ze sklepu internetowogo. Nie wiem jak dokladnie wyglada ta mascara w orginale, ale moje watpliwosci wzbudza fakt, ze poza napisem Lancome LExtreme nie ma zadnej informacji o ilosci, producencie, itp. Edytowane przez janafar Czas edycji: 2010-12-15 o 11:26 Powód: Kolejny produkt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: UK diorshow, masterpiece na wymianke
może znajdziesz coś u mnie za diorshow?
możliwa jest też wysyłka do UK,a ja wyślę z Pol.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jakiego telescopica szukasz?i czy zrobiłabyś ewentualnie wyjątek i wysłała paczuszke do POLSKI?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Z paczuszka do PL przyznam jest maly problem, poniewaz musialabym zrobic special delivery, a to dodatkowy koszt, ktorego wolalabym uniknac
i tak w ciagu tygodnia utopilam 30 funtow i nic z tego nie mam ![]() Koszty okolo 5 funtow wykluczaja oplacalnosc tranzakcji dla mnie, a zwykla przesylka moze nie dotrzec do ciebie, mialam tak dwa miesiace temu ![]() Interesuje mnie Telescopik Explosion ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez janafar Czas edycji: 2010-12-15 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam 3 różne,złoty,srebrny i właśnie explosion,wszystkie nowe,mnie interesowałby Dior,ale rzeczywiście nie opłaca się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to darujmy sobie,jest tu kilka dzięwczyn z UK,moze akurat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej u mnie coś za diorshow??
proszę odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za tusz do rzes MF ewentualnie Diorshow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.