|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Konkretnie...
nieaktualne<wszystko wymienione
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 12:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkretnie...
reszta fotek
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-10-13 o 16:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienione:
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 12:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
*Loreal Telescopic Explosion-czarny,Nowy
*Loreal Telescopic Carbon Black-czarny,Nowy *Bourjois Ultra Black-czarny,Nowy *MAX FACTOR LASH EXTENSION EFFECT-Nowy tusz do rzęs w kolorze czarnym Coś za ktoryś z tuszów? Z któregokolwiek wątku?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
*Cacharel Promesse-30ml,ubytek widoczny na zdjęciu,jest kartonik-z wymianki
coś u mnie?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też interesowałby któryś tusz,znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post21446811 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tusz Masterpiece Max?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#13 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś za: Estee Lauder Idealist-20/50ml Zapraszam
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
*Loreal Telescopic Explosion-czarny,Nowy *MAX FACTOR LASH EXTENSION EFFECT-Nowy tusz *Max Factor Masterpiece Max-raz użyty tusz do rzęs w kolorze czarnym |
|
|
|
|
#17 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
J. Del Pozo Halloween Freesia 95ml/100ml,ale wiem,że dla Ciebie nie byłoby to opłacalne ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Wymieniam TYLKO cały zestaw ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#18 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nisiu,tylko lolitka mi się podoba,ale nie opłacalna byłaby dla Ciebie taka wymianka raczej
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
DiorVoyage Gift Set Nowe Limitowane miniatury zapachów Edp 5ml Miss Dior Cherie + Edt 5ml Dolce Vita + Edp 5ml Jadore + Edp 5ml Pure Poison + Edt 5ml Addict 2. (wymienie jedynie na podkład) te rzeczy mi się podobają. PS.jakiego podkładu szukasz? ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() TIGI Catwalk Sexed Up Body Building Conditioner, odżywka nadająca super objętość, 150/200ml mi sie podoba,dobrałabyś coś? w ogóle to ja chętna bym była na Twój rozświetlacz Estee Lauder,czy znalazłabyś coś za niego? ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Modelujący krem do biustu Avon Firm&Sculpy Avon Solutions, 150 ml, NOWY (28.01.08) tylko to,ale perfum za to nie oddam ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Misiuniu,niestety nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
nadal to samo mi się podoba![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
balsam Aquolina wata cukrowa 230/250ml, te rzeczy mi się podobają ,oddasz którąś z nich?
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-08-27 o 13:09 |
|||||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niestety rozświetlacz EL został właśnie wymieniony...dodam, że na PI...i złośliwie dodam jeszcze, że, na PI na zapas bo jest taki świetny...jest najlepszy po prostu...
za odżywkę byłabym chętna na Masterpice i może jakiś inny tusz...ale zdaję sobie sprawę, że Tobie nie bardzo się to kalkuluje...a ponieważ czarny tusz to moje must have na wczoraj... to jestem chętna na sam Masterpiece...oczywiście jeżeli jest nowy, świeży i mokry... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Lolitka Już prawie na wylocie jesli o to chodzi ale widziałam że interesowały zdaje się ostatnio akcesoria typu szampony itp dodałam 2 nowe rzeczy
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety mój już wysłany...ale skoro masz to po co szukasz tak jak ja na zapas pewnie a co z tuszem...robimy wymiankę...edit. właśnie zajarzyłam, że ty o tuszu mówisz...to piszę PW w takim razie...ale wysyłka byłaby poleconym ekonomicznym bo odżywka ciężka i nie chcę w koszta iść... Edytowane przez becca Czas edycji: 2010-08-27 o 13:51 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pisałam oddam Ci nowy,a ten użyty i tak pewnie poleci,bo chętnych nie brak Ja EL nie mam,pisałam,że mam jeszcze Masterpiece
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
a Twoje 2 rzeczy za pędzel i któryś z tuszy nieopłacalne dla Ciebie?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chętna na taką wymiankę
Jeśli się również zgadzasz zapraszam z adresem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Nic innego Ci sie nie spodobalo , bo mi wpadl w oko tusz loreala :P

nadal to samo mi się podoba
tak jak ja na zapas pewnie
a co z tuszem...robimy wymiankę...