|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozpulchniona szyjka macicy i negatywny wynik testu
drogie dziewczyny!
pisze do was bo juz nie wiem co mam robic. staramy sie z nazeczonym o dziecko. ostatnio kochalismy my sie bez zabezpieczenia jakies 2 tygodnie temu tuz po moim odstawieniu tabletek i ze tak powiem wyokresowaniu sie. od kilku dni nachodza mnie mdlosci, moj wieczor nie obejdzie sie bez ogorka kiszonego i mam pragnienie jak smok.. robilam wczoraj test i wyszedl negatywny, jednak zauwazylam ze szyjka macicy jest strasznie rozpulchniona a moja temperatura to 37,5. nie jest za wczesnie jak na wizyte u ginekologa? co o tym myslicie? pozdrawiam was serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpulchniona szyjka macicy i negatywny wynik testu
ciąży nie czuć i nie widac po 2 tygodniach
Test ciazowy wykonac nalezy najwczesniej 2 tygodnie po stosunku odstawilas pigulki wiec mierzenie temp. o niczym nie świadczy ,proponuje troche sie doedukować w kwestii biologi i co sie dzieje po odstawieniu pigulek. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-11-14 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja przed @ też miewam "zachciewajki", a objawy ewentualnej ciąży - to raczej ukazują się po dłuższym czasie niż 2 tyg. od ewentualnego zapłodnienia.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ginekolog i tak nie wymaca tak młodej ewentualnej ciąży. Zrób test z krwi to będziesz wiedziała
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.