|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak wykonać taki makijaż BEZ podkładu?
Podkładu nie używam, bo mam ładną cerę i potrzebuję tylko korektora na powieki i pod oczy.
Jak wykonać taki makijaż? Czy będzie odpowiedni do szkoły? Jaki to kolor różu? Wolałabym uniknąć kredki czy eyelinera, bo nie lubię jakoś ![]() Jaki makijaż pasowałby do ciemnobrązowych włosów, niebiesko-morskich oczu i ciemnawej karnacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wykonać taki makijaż BEZ podkładu?
Jak wykonać taki makijaż bez kredki, eyelinera i podkładu? A no to ci już tłumaczę: NIE DA SIĘ
![]() To tak samo, jak zrobić pizze, ale bez sosu, bo nie potrzebujesz, sera i szynki, no bo nie lubisz. ![]() Odpowiedni do szkoły, jak najbardziej, jeśli nie mówimy o podstawówce czy gimnazjum ![]() ![]() A makijaż do ciemnej karnacji i morskich oczu, to raczej widzi mi się ciepły brąz w łuku brwiowym z czekoladowym, a i to matowy. A łuk brwiowy potraktować jakimś jasno-różowym albo cielistym perłowym, to samo w kącikach oczu, żeby to się też ładnie rozświetlało. :P Ja swoje błękitne oczy podkreślam turkusowym cieniem nie na linii wodnej,a taką jakby kreską przy spojówce. Jakoś tak to kijowo wyjaśniłam, aj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.