|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana koloru na jedno wyjście!
Słyszałam o tym, że istnieją pianki do włosów zmywalne po jednym myciu. Właśnie na takim czymś mi zależy, bo w wakacje chciałabym móc zmieniać co chwila kolor a to z bordowego na kolorowe pasemka itp. Znacie jakieś takie pianki? Szamponetki odpadają, bo to ma być kolor trwały do JEDNEGO mycia. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmiana koloru na jedno wyjście!
Pianki też są na około 6 myć i też wymagają rozjaśnionych włosów żeby efekt był widoczny.
Jeśli nie będziesz ich rozjaśniać wcześniej i oczekujesz wyjściowego koloru po jednym myciu odpowiednie będą jedynie tusze i spraye, ale o ile słyszałam trochę zlepiają włosy i fryzura nie jest zbyt zwiewna. Dzieje się tak dlatego, że nie wnikają w strukturę włosa i kolor dlatego po 1 myciu znika więc oblepia tylko włos z zewnątrz i może go skleić lekko z innymi. Nawet gdybyś nałożyła jakąś piankę na włosy nierozjaśnione to gdyby dałoby to jakikolwiek efekt mogłyby zostać Ci refleksy z tego koloru które czasami nie schodzą. Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2010-11-14 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.