|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
owczarek?
Witam czy ten szczeniak moze byc z owczarka? pozdrawiam
![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: owczarek?
coś może mieć z owczarka, ale od kogo resztę to nie wiem
kolor ma podobny do kaukaza
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam na innym forum, że jest z 13 grudnia i waży teraz ok półtora kg? Sprawdziłam na stronie hodowli, moja suczka, która teraz waży ok 37-39 kg ważyła w tym wieku pomiędzy 6 a 7 kg. Nie wiem jak Twój psiak będzie rósł, ale nie wydaje mi się, żeby osiągnął wielkość owczarka niemieckiego, to będzie raczej mały piesek. Z wyglądu trudno powiedzieć co z niego wyrośnie, pewnie będzie krótkowłosy, ale jakie będzie miał proporcje? Będziesz mieć niespodziankę
Nasza kundlica była taką niespodzianką. Rosła, rosła, rosła, ale... wzdłuż łapki pozostały krótkie.Fajne ma skarpetki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
owczarek czy nie i tak słodziak
Co do kaukaza raczej nie bardzo -moje dwa kaukazy szczeniaki wyglądały jak pluszowe misie-takie grube puchate kulki ,łapki miały grube
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 7 kg w wieku 6 tyg?? no to niezle, pytam bo pan od ktorego mamy ma owczarka i myslimy ze mogl byc tatusiem
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Doprecyzuję, że suczka o której piszę nie jest owczarkiem, chodziło mi tylko o porównanie wagi.
Nawet po owczarku może "wyjść" niewielki pies, jeśli mama była niewielka. Nigdy nie wiadomo czyje geny "wylosuje" potomstwo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

kolor ma podobny do kaukaza