|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam namiętnie ;-)
Dłuuuga lista tego, co mnie interesuje [również jako decant]
została przeniesiona do wpisu na moim wizażowym blogu ![]() Zapraszam! https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=8144 Szukam bardzo bardzo: koreczek do "Eau de Iceberg pour femme" 100ml. Dam dużo!!! Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-11-11 o 11:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lakiery Peggy Sage i inne szukam
Witam,
jeśli nadal interesuje Cię kupno kosmetyków marki Peggy Sage chętnie służę pomocą. Napisz do mnie wiadomość prywatną, a uzyskasz więcej informacji. ![]() Pozdrawiam LovelyPanther
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam raczej o wymianie
Chciałabym wypróbować te lakiery, słyszałam dużo dobrego, no i ten wybór kolorów :-DJeśli masz, to pisz, proszę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder Graphic Color przygarnę :-)
hey! podoba mi się u Ciebie ten testerek clinique blush.
w wątku mam m.in. miniaturkę perfum organza, których poszukujesz - piękna
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam ten bronzer z kolekcji lato 2010
nowiutki nieśmigany
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-10-01 o 07:04 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja mam dwa lakiery peggy sage , neistety ejst beznadziejne światło i nie ozdjęcia nie oddaja w pełni koloru, ale to możesz sprawdzić na stronie producenta,. Mam do oddania kolor o24 biarritz (klasyczna fuksja, bez żadnych drobinek etc) oraz 074 diamant prune (głęboki fiolet, ,ni ejst to kaslyczna perła, ale w lakierze zanurzone są ultramaleńkie drobinki, boski efekt na paznokciach). Oba lakiery są otwarte od ok. 6 m-cy (producent zapewnia świeżość przez 36 m-cy od otwarcia), zużyte w ok 1/5 (to były moje ukochane kolory ale już mi się znudziły i chętnie podam dalej) i wciąż mają taką konsystencję i właściwości jak po otwarciu. aha pojemność wyjściowa 11 ml
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za propozycję, ale to zupełnie nie moje kolorki |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzyj do mojego wątku..
Myślę, że może Cię coś zainteresować. Np. odlewka 10ml Theoremy, 30/50ml Organzy Indecence, 40/100 Gaiac Micallef.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Magdo
Nie wiem, czy moge cos takiego zaproponowac.... Widzialam w Twoich aukcjach S.Ferragamo Incanto Dream (ktore kiedys mialas chyba w watku?)... Czy interesowalaby Cie wymiana tego flakonika za kilka odlewek zapachow z Twojej Wish-listy? Mam np. to: ORGANZA INDECENCE -> Givenchy WENGE -> Donna Karan męskie WOLFGANG -> Joop! i oczywiscie wszystko, co w watku ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Przepraszam za bezsensowna odpowiedz u siebie w watku ![]() Jasne, moga byc po 10ml
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
odlewka
Fendi Theorema Esprit d'Ete za odlewkę BC (mam dwie wersje - kamykową i po reformulacji, w wysokim flakonie) ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
5ml? Byłoby dobrze? Nie chcę za dużo?
![]() Chyba że chciałabyś całą buteleczkę 27/50ml? To wtedy nieco więcej
Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-03-15 o 19:17 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
myślę i nie wiem czy chcę tylko odlewkę czy może tą Twoją używkę...
mam dylemat... na pewno chcę tylko ile? ![]() może mi pomożesz? theorema klasyczna dla mnie cudna jest, Leggero mniej ale też fajna a tej kompletnie nie znam...ot i dylemat...
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa nieaktualna, jeśli chodzi o całą buteleczkę, ale mogę zrobić samplerka do fiolki 4 lub 6ml z własnej flaszki, gdybyś nadal była zainteresowana
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem zainteresowana większą fiolką
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.