|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Tous Touch vs Tous Baby Tous vs Tous H2O - pomożecie?
Cześć dziewczyny przychodzę do znawczyń z pytaniem bo zdecydować się nie mogę ..i mam nadzieję,że mi pomożecie
.Otóż planuję zrobić wnet zakupy perfumowe online ( chyba zdecyduje sie na sklep cheap smells lub galaxy perfume) i wiem,że na bank kupie guerlain insolence ( moje ukochane Kusi mnie tous touch /baby tous lub H2O a do tego zastanwiam się nad Bvlgari Petits et Mamans i Stella ( nie jestem pewna która bo wszystkie piekne) problem polega na tym,że ja tych perfum ( nie licząc stelli) nie miałam przyjemności wąchać i kupiłabym je w ciemno , owszem czytałam opinie na wizażu i nie tylko ale nadal mam problemy z wyborem - czy możecie mi jakos podpowiedzieć ? wyrazić swoje zdanie na temat tych zapachów lub napisac co byście wybrały ??
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tous Touch vs Tous Baby Tous vs Tous H2O ?? pomożecie ??
Tous Touch-to urzekający lekko słodki, jakby miodowy zapach,delikatny,ale zauważalny, bardzo przyjemny
![]() Petit et mamans-czuję tu transparentny puder,bardzo delikatne,suche Stella-to ogólnie różne wariacje na temat róży,nie znam brzydkiej Stelli,ale to moje zdanie Na tę porę roku i kolejną raczej nie sprawdzą się wersje Sheer,wieć polecam albo klasyczną Stellę albo Rose AbsoluPodsumowując-polecam albo Tous Touch, bo są dość ciepłe,choć delikatne,albo Stella Rose Absolu-elegancka,kobieca,otulają ca róża. Innych wymienionych przez Ciebie nie znam
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stella jest piekna i ją na bank wezmę teraz tylko problem polega na tym,że po Twoim opisie i Petit i Tous sa równie ciekawe ( lubie miodkowe zapachy i pudry tez lubię )Dziękuję Ci bardzo za skrócony opis zapachów przydał się
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- w Tous Touch czuję troszkę miodu i kwiatu lipy też ,ale to nie jest jakieś strasznie mocne uderzenie słodkości, raczej subtelne,acz nadające ciepły charakter zapachowi
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)oj kusisz kusisz .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

.

Na tę porę roku i kolejną raczej nie sprawdzą się wersje Sheer,wieć polecam albo klasyczną Stellę albo Rose Absolu

)